Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un autobuz a acroșat o femeie pe bulevardul Coposu

Un autobuz a acroșat o femeie pe bulevardul Coposu

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe bulevardul Corneliu Coposu din centrul Sibiului.

Evenimentul a avut loc la intersecția cu strada P. Onofreiu și din primele informații se pare că vinovat ar fi șoferul de autobuz care nu a acordat prioritate pietonilor.

Reprezentanții IPJ Sibiu spun că șoferul unui autobuz Tursib ”a acroșat ușor o sibiancă de 71 de ani, angajată regulamentar în traversarea părții carosabile”.

Femeia a fost transportata la spital conștienta pentru îngirjiri medicale.

Traficul în zonă se desfășoară fără probleme majore.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Ricardo Ceptura

Acum 5 ani

Cred ca nu trece saptamana, de aproximativ jumatate de an, fara o stire negativa legata de activitatea Tursib. Ba ca autobuzele intarzie cate 15 min, ba ca raman cu ele in drum si se intreaba oamenii de ce nu mai vine autobuzul de o ora?!... mai ia foc un motor, mai un autobuz intreg... sistemul de plata cu cardul al biletelor cedeaza subit in toate autobuzele... autobuz implicat in accidente cu alte masini, cu copii, cu biciclisti... femeie prinsa intre usile autobuzului (actionate manual de catre sofer dupa ce acesta trebuie sa se asigure ca toata lumea sta cat de cat ferita de usi)... acum asta. Pe trecerea de pietoni... pai ori facem campanie de denigrare a Tursibului (sunt ironic), ori ceva chiar NU este in regula cu aceasta companie/societate (sau ce o fi) locala, cu buget asigurat in proportie de 80% din fonduri de la Primarie (adica de la contribuabili). E prea mic orasul, nu avem o flota de 3-400 de autobuze, care sa deserveasca circa 40 de lini, si totusi la astea 60-70 de autobuze pe care le mai avem in circulatie, avem cate o stire pe saptamana...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus