Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Turcan, de Ziua Învățătorului: investiți în profesori și apoi urați-le La mulți ani!

Turcan, de Ziua Învățătorului: investiți în profesori și apoi urați-le La mulți ani!

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, le-a transmis social-democraților ca de Ziua Învățătorului să le facă un cadou și să aplice prevederile Legii Educației din 2011, prin care se poate face Masteratul Didactic. ”De 6 ani de zile lupt pentru implementarea Masteratului Didactic. Este singurul program prin care putem atrage tinerii valoroși în rândul dascălilor. Investiția nu va afecta foarte mult bugetul de stat, însă va avea un randament foarte mare. Tinerii studenți vor primi o bursă pe timpul studiilor și a practicii de specialitate. Vor beneficia de mentori și de o perioadă de pregătire practică, bursa va fi echivalentă cu salariul unui profesor debutant. Doamnă prim-ministru, domnilor miniștri și președinți de partide guvernamentale, sunteți la putere și aveți majoritate - dați o șansă tinerei generații prin investiții în profesori (tot ce trebuie să faceți este să puneți în aplicare prevederile Legii Educației din 2011) și după urați-le ”La Mulți Ani”!”, le-a transmis Raluca Turcan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Ion ionescu

Acum 5 ani

Ea a investit taindu-le salariile si trimitandu-si puradeii la o școală privată din București. Asa ca lasa, esti fix ca Psd si toti ceilalti.
Raspunde

un pedagog de scoala noua

Acum 5 ani

Asta e valabil si pt. PNL, nu doar pt. PSD! E valabil pt. orice guvern, indiferent de culoare politica .
Raspunde

profu

Acum 5 ani

De La multi ne e podul plin! Fapte, nu vorbe!
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

doamna frau cind era la PDL BASE BOC NUTZI KILL BILL taia salarii si desfiinta spitale si SCOLI! Ati uitat?si acum mare isteata blonda cu studii la Moscova!Cine o timis-o? Stolo sau Orbbban? PNL Sibiu era un partid de domni,acum e o filiala PDL.Pacat.Ne vedem la vot.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus