Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Accident de muncă. Un bărbat a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune

Accident de muncă. Un bărbat a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune

Un accident de muncă a avut loc miercuri după-amiază, la Racovița, un bărbat căzând în gol de la aproximativ cinci metri înălțime.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, bărbatul a căzut de pe un stâlp de înaltă tensiune, în timp ce lucra. Victima are 43 de ani și a suferit mai multe traumatisme.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Sibiu, fiind conștient.

ACTUALIZARE 17:30 Contactați de Turnul Sfatului, reprezentanții Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud-Sucursala Sibiu au declarat că stâlpul de pe care a căzut muncitorul se află în gestiunea lor. Dar cel care s-a accidentat nu este angajat al SDEE Transilvania Sud. ”În acest moment există o anchetă în desfășurare, condusă de autoritățile abilitate și până la formularea concluziilor acesteia nu putem face alte comentarii. Societățile Grupului Electrica oferă autorităților sprijinul total și cooperarea în anchetă, pentru stabilirea circumstanțelor în care a avut loc acest accident”, comunică reprezentanții societății de distribuție a energiei electrice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

ioan

Acum 5 ani

La ce firma lucra accidentatul.
Raspunde

Mihai

Acum 5 ani

Angajatorul este vinovat! Nu a prevazut in CCM si red bull. Acesta ii dadea aripi si nu se intampla nimic. A mai pus si ambulanta pe drumuri.
Raspunde

ce de-am scris

Acum 5 ani

accidentul a avut loc in racovita, iar stalpul este de joasa tensiune. daca cadea de pe unul de inalta tensiune, acum eram la priveghi.
Raspunde

Nu mor caii cand vor cainii

Acum 5 ani

Bai Mihai, esti drogat prietene? Sper sa nu patesti si tu ce a patit unchiul meu, oamenii astia nu informeaza cum trebuie, nu precizeaza ceea ce este de precizat, omul asta nu a cazut asa pur si simplu si s-a dus acasa sa doarma, a cazut de la aproximativ 8 metri, a suferit ruptura de coasta care i-a perforat plamanul drept, a fost dus la spital si saracul statea pe pat, il astepta pe popa pentru ca nenorocitii astia de la spitalul judetului Sibiu nu faceau nimic, se uitau la el ca la un bibelou, l-au dus numai dupa ce au vazut ca cineva drag a venit sa il vada in ce stare e, dupa care i s-a descoperit creierul inundat de sange, saracul om a facut hemoragie la nivelul creierului... poate ma fac in viitor jurnalist, ma mai gandesc.. oricum as avea mult mai mult grija de public decat voi!
Raspunde

Sorina

Acum 5 ani

Mihai esti vai de tine un om jalnic sa vb asa sunt sora lui si familia nostra traieste o drama noroc cu medicii carora le multumim pe acesta cale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus