X
baschet CSU - Cluj octombrie 2017 (12)

CSU Sibiu câștigă a doua partidă din finala mică. Urmează decisiva

Vulturii au luptat cu toate forțele pentru ca șirul meciurilor disputate pentru bronz să nu se încheie în această seară. După un meci plin de emoții pentru suporterii ambelor echipe, jucătorii lui Dan Fleșeriu și-au adjudecat partida, la 93-90. 

Sibienii au făcut un meci superb la Sala Transilvania, împotriva celor de la U BT Cluj. Meciul dintre Sibiu și Cluj din această seară nu a fost ușor pentru niciuna din cele două echipe care se luptă în această perioadă pentru locul al treilea, iar fluctuațiile pe tabela de scor au fost constante. După ce ambele echipe au făcut câteva faze și reveniri care i-au făcut pe suporteri să uite până și să mai respire, partida s-a încheiat la o diferență de trei puncte, cu victoria sibienilor.

Monyea Pratt a fost MVP-ul sibienilor în această partidă, cu 28 de puncte înscrise, fiind urmat de Kinnard cu 17 puncte și Williams cu 13.

La 1-1, cele două echipe mai au de disputat meciul decisiv sâmbătă, 9 iunie, pentru a stabili cine rămâne pe locul al treilea.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact