Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Se construiește West Side Residence Park Sibiu – Apartamente de la 42.400 de euro

Se construiește West Side Residence Park Sibiu – Apartamente de la 42.400 de euro

O casa nouă este un vis împlinit, însă este foarte important ca visul acesta să-l trăiești zi de zi. De aceea, conteaza unde alegi să locuiești: într-un cartier, într-un ansamblu rezidențial nou unde să ajungi foarte ușor, care să fie amplasat într-o zonă liniștită și care să nu fie aglomerată.

West Side Park Residence îndeplinește toate aceste condiții. Este situat la 2,4 kilometri de Piața Mare, pe Calea Șurii Mici, la 500 de metri după ce traversezi noul viaduct. Accesul se poate face foarte ușor și asta fără ca să pierdeți foarte mult timp în trafic. Suntem la nici cinci minute distanță de Zona Industrială de Vest și foarte aproape de locația viitorului Spital Județean al Sibiului.

west side 2

Facilități multiple și lift

”Cele 128 de apartamente pe care le construim în patru imobile vor avea toate utilitățile asigurate, apă, gaz, canalizare, electricitate, cablu TV și fibră optică. Imobilele sunt dotate cu lift. Luminoase și spațioase, apartamentele sunt structurate, gândite și echipate astfel încat să răspundă nevoilor unui stil de viață modern”, spun cei de la West Side Park Residence. Toate au balcon și un loc de parcare inclus. Imobilele sunt în regim de Parter + 3 etaje + etaj retras. La parter vor funcționa spații comerciale.

west side 5

Apartamente cu două și trei camere

Confort – două camere cu balcon (47,3 mp utili)

ap mic foto 3

”Apartamentele noastre cu două camere sunt ideale pentru toate nevoile: și pentru familii, și pentru cupluri tinere, și pentru studenți, dar și pentru persoane care își doresc să locuiască singure. Sunt prevăzute cu balcon, precum și cu o baie cu o suprafață rezonabilă”, explică reprezentanții West Side Park Residence.

ap mic foto 1

Structurare:

un hol de 3,6 mp la intrare, un living+bucătărie de 27,5 mp, o baie de 4,2 mp, un dormitor de 12 mp și un balcon de 4,2mp. Acestea se regăsesc la etajele 1, 2 și 3.

Confort LUX – trei camere cu două balcoane (59,5 mp utili)

ap tip2 var 2

”Apartamentele cu trei camere sunt ideale pentru o familiile cu copii sau pentru cupluri tinere. Se disting prin spațiile foarte generoase, dar și prin faptul că dormitorul matrimonial are baie proprie. Cele două balcoane, oferă și ele un avantaj extrem de important”, explică cei de la West Side Park Residence.

ap tip 2 dimensiuni

Structurare:

un hol de 2,2 mp la intrare, living+bucătărie de 25,5 mp, o baie de 4,5 mp, un dormitor matrimonial de 12 mp care are o baie proprie de 2,5mp. De asemenea mai este amenajat încă un dormitor de 12 mp. Două balcoane generoase cu suprafețe de 8 mp fiecare completează acest tip de apartamente situate la etajele 1, 2 și 3.

Penthouse LUX – trei camere cu terasă (59,5 mp)

penthouse var 2

”Apartamentele de la ultimul etaj se remarcă prin suprafața generoasă, compartimentare și mai ales printr-o terasă circulabilă mare. De asemenea, priveliștea este superbă: Poți admira atât munții din depărtare cât și orașul”, spun cei de la West Side Park Residence.

pentouse preturi

Structurare:

Un hol de 5 mp la intrare, living+bucătărie de 23,5 mp, dormitor matrimonial de 12,5 mp, dormitor de 12 mp, o baie mică de 2,5 mp și o baie mare de 4,4 mp. Terasa circulabilă de 41,4 mp, completează aceste frumoase apartamente situate la etajul retras.

west side 6

Finisaje de calitate

”Calitatea ne reprezintă, tocmai din acest motiv suntem atenți la alegerea celor mai buni furnizori de materiale pentru construcția imobilelor printre care amintim de Baumit, Bilka, Viva Plast, Zentyss, Adeplast, Cemacon, Isover, Caparol. Locuinâele noastre se predau în stadiul de Alb, la cerere pot fi finisate și la cheie”, spun cei de la West Side Park Residence Sibiu.

west side 7

Predarea apartamentelor

Toate apartamentele se predau în stadiul ”la alb”. Vor avea centrală termică, calorifere, instalatii sanitare și electrice, ușă metalică, geamuri din termopan, gleturi și vopsea lavabilă albă pe pereți. Termenul de finalizare al primelor două imobile este luna februarie 2019.

harta_piata_mare

Prețuri accesibile:

Apartament două camere : 42.400 Apartament trei camere: 52.400 Apartament trei camere + terasă: 62.400 Toate prețurile conțin TVA de 5%. Se acceptă achiziția prin credit ipotecar sau PRIMA CASĂ! Avans minim 10%!

west side 8

Contact:

Reprezentanții noștri vă stau la dispoziție oricând cu detalii și lămuriri legate de proiectul West Side Park Residence Sibiu. Ne puteți contacta numerele de telefon 0723265051 sau 0748.228.955.

Mai multe informații găsiți pe westsideresidence.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Eu

Acum 5 ani

Iarasi Fara parcari.nutrebuie permise astfel de proiecte Fara 3locuri de parcare pe locuinta intabulata. În mijlocul câmpului fără spatii......
Raspunde

petre

Acum 5 ani

2 locuri de parcare / apartement (din care 1.5 in subteran) sunt obligatorii prin regulamentul de urbanism la locuintele colective. Mai mult de atat nu te poate obliga autoritatea emitenta de Autorizatie de Construire. In alta ordine de idei...59.5mp apartement de 3 camere? Nici cutiile de chibrituri ceausiste nu erau atata de meschine!!!! Recomand investitorului dar mai ales potentialului comparator sa lectureze Legea Locuintei, inainte de orice achizitie.
Raspunde

Ricardo Ceptura

Acum 5 ani

Foarte frumos, n-am ce zice, dar vă rog eu mult, nu mai continuați cu propaganda aceasta ieftină ajunsă deja clișeu pentru constructori: apartament modern, super echipat, în zonă CENTRALĂ/APROAPE DE CENTRU, când 1. la mână, de acord aveți finisaje de calitate peste low cost, foarte bine, dar spațiul pe nr. de camere este la limita legii naționale a construcțiilor (uneori se mai pun mp în plus pe proiect din casa scării, balcon, nu se iau în calcul ca spațiu mort pilonii și pereții interiori, etc.) și 2. la mână: construiți literalmente la periferia orașului! Niciun absolvent de liceu nu va putea cartografia acea zonă drept centrală sau aproape de centru! 2,8 km distanță față de Piața mare ai din Șelimbăr, Turnișor, de la Cimitir, de la Târg, din Gușterița, din literlamente orice zonă PERIFERICĂ a orașului. Asta pentru că orașul are diametrul de aproximativ 6,5 km cu o rază de cam 2,5-3.5 km! 2,8 km este aproape central dacă ne referim strict la distanță, dar numai într-un oraș măcar cât Timișoara, Constanța, etc. Aici e literlamente un: nu chiar la Șura Mică, da ai autobuz cu centrul. În rest nu știu cum aveți dvs calitatea construcțiilor, probabil că foarte bună, arată bine, etc. Dar vă rog nu-mi spuneți că la 128 de apartamente o să aveți doar 100 de locuri de parcare că e jalnic... nici 200 nu ar fi foarte multe sincer. Cât despre liniștea zonei, mai vorbim când termină toți constructorii proiectele în zona liniștită... vezi zona Kaufland sau cartierul Arhitecțiilor... unde încă se mai construiește.
Raspunde

McD

Acum 5 ani

...penthouse de 60mp...bai sunteti nebuni...cutii de chibrituri avem peste tot in oras...ap.2 camere minim 65mp,... ap.3 camere minim 80mp, ....penthouse minim110mp, ...acestea sunt suprafetele decente pentru locuit...dar nu in Romania...varza, pentru fraieri e ok...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus