Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Contribuția PSD Sibiu la mitingul de sâmbătă: 50 de autocare, maxim 2500 de oameni

Contribuția PSD Sibiu la mitingul de sâmbătă: 50 de autocare, maxim 2500 de oameni

PSD Sibiu a promis că va deplasa la mitingul de la București, de sâmbătă, din Piața Victoriei 2500 de persoane, însă în realitate nu vor fi mai mult de 2000, susțin surse din cadrul PSD Sibiu. Pentru deplasare s-au pus la dispoziție 50 de autocare, însă mulți social-democrați vor face deplasarea și cu mașinile personale. ”Vom fi cu siguranță 2000 de sibieni la București. Marea majoritate vor merge cu autocarele puse la dispoziție de organizație, însă sunt și colegi care au preferat să meargă cu mașinile lor”, susțin surse din cadrul PSD Sibiu.

La precedentul miting pe care social-democrații au vrut să-l facă la București, în 19 mai, Sibiul a promis că va participa cu 12 mii de persoane. Și atunci suma de 2.500 – 3.000 de persoane era considerată mult mai rezonabilă cu capacitatea de organizare a organizației județene.

Exercițiu pentru 2020

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat astăzi că cele 14 evenimente, la care se aşteaptă să participe zeci de mii de oameni, care vor avea loc sâmbătă în Bucureşti, reprezintă un test pentru municipalitate în ceea ce priveşte Campionatul European de Fotbal din 2020, informează Mediafax. "Cred că vom face faţă şi acestor evenimente de sâmbătă, oricum e un fel de test şi pentru noi pentru că dacă nu ne descurcăm sâmbătă cu 14 evenimente, ce o să facem la UEFA în 2020. Eu cred că trebuie să dăm dovadă că suntem ca orice altă capitală europeană în care pot să aibă loc foarte multe evenimente la care participă un număr foarte mare de persoane, dar asta înseamnă să fim foarte civilizaţi, foarte respectuoşi, să respectăm ceea ce stabilesc instituţiile statului ca şi traseu. Nu pot eu să recomand bucureştenilor să lase maşina acasă , dar vor fi restricţii rutiere", a declarat primarul general Gabriela Firea.

Edilul a mai precizat că, o formulă asemenătoare va fi şi în septembrie, când vor avea loc zilele Bucureştiului, unde va fi aşteptat un număr mare de persoane.

În ceea ce priveşte mitingul pe care îl va organiza PSD, primarul general a precizat că cererea de autorizare a fost făcută pentru 220.000- 250.000 de persoane. "Împreună cu Brigada Ruieră, cu Administraţia Străzilor, cu Poliţia Capitalei şi Poliţia Municipală s-au stabilit mai multe locaţii pentru parcare. De asemena, s-a stabilit sistemul de afluire şi defluire astfel încât să nu existe incidente. S-a stabilit pentru fiecare judeţ inclusiv ora de plecare de la locaţia respectivă către Bucureşti, pentru a putea fi preluate astfel încât să nu fie suprapuneri şi să nu fie momente în care vin prea multe autocare", a mai spus edilul Capitalei.

Partidul Social Democrat (PSD) a anunţat că, sâmbătă, 9 iunie, între orele 20.00 şi 22.00, va organiza un miting împotriva abuzurilor, în Piaţa Victoriei.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

18 comentarii

Janos

Acum 5 ani

Nu-i blamati! Pun pariu ca 60% merg obligati, 30% prostiti ca vor primii 50 lei sau un mic si o bere si numai 10% merg convinsi ca "tinerii vor sa-i extermine" sau "Soros" sau orice alt motiv Antena 3
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Anicuta Ocneriu

Acum 5 ani

Rezistentii platiti de soros si puteri straine sa destabilizeze mersul tarii pot sa rada cat doresc! Suntem milioane de oameni care am votat pentru o Romanie bogata, unita si credincioasa! Cui nu ii convine sa plece din tara la strainii care ne umplu capul de prostii si nu vor altceva decat sa ia Ardealul si sa destrame tara! Iohanis, Kovesi si Ciolos sunt straini si nu sunt ortodoxi, vand tara si Rosia Montana la americani si nemti si noi saracim din cauza strainilor!
Raspunde

yawn

Acum 5 ani

ardealul a fost deja vandut de Dranea lui Orban asa cum a vandut di gazul din M Neagra tot ungurilor. fi-v-ar tara bogata si credincioasa
Raspunde

vasile

Acum 5 ani

ANICUTA ... Cred ca tu esti vanduta PSD-ului, traiesti pe alta planeta.
Raspunde

kokos

Acum 5 ani

Vezi ca idolii tai tocmai au retras de UNESCO dosarul Rosia Montana , deci ei vand tara canadienilor de la gold corporation.
Raspunde

ek

Acum 5 ani

Sa mearga cati am botezat eu...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gicanu

Acum 5 ani

BRATULE...NU TE IMPACI CU MATEMATICA DELOC...SPUI CA SUNT 50 DE AUTOCARE...SI MASINI PERSONALE...UN AUTOCAR ARE 50 DE LOCURI ...SUNT SI MAI MARI ...DOAR DIN AUTOCARE 50 ×50 SE FACE SUMA DE 2500 DE OAMENI...SI TU SPUI LA FINAL CA O SA FIE DOAR 2000 DE PSD-ISTI. VAI DE MATEMATICA TA DE CLASA 1...GREU FFF GREU...
Raspunde

yawn

Acum 5 ani

in clasa a 2a mai inveti sa citesti dar e drept ca nu trebuie neaparat sa si intelegi textul. omul spuna ca "din surse" ar fi 2000. autocarele pot pleca si cu 50 si cu 40 si cu 35 de oameni in ele. dar ca sa citez un clasic in viata "greu fff greu"
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 5 ani

Analfabet funcțional!
Raspunde

Julian

Acum 5 ani

Sa ramana acolo cei 2500 de besinosi, si noi primim cu drag 2500 de olteni seriosi la schimb
Raspunde

Ricardo Ceptura

Acum 5 ani

Deși încerc să mă țin departe de “dezbaterile” cu caracter politic de pe acest site (și de pe orice site), precum și de politica românească în general, țin să menționez de această dată, fără să intenționez să dau în orgoliul/simpatia cuiva: mai trist decât acest miting, că o fi el relevant, irelevant, dar și decât statul paralel în care unii cred, alții nu, știți ce mi se pare mie? Faptul că cele 50 de autocare vor parcurge drumul de 270 de km până la București în 6 ore și asta fără pauze! În 30 de ani nimeni nu a fost interesat să sape măcar un metru de tunel pe Valea Oltului, să ridice măcar un pilon de pod, să asfalteze măcar zona de vale și deal pe un km amărât... 6 ore și 270 de km, în loc de 2 ore și jumătate și puțin peste 200 de km cum ar fi fost normal cu o autostradă... a cui este vina dragi conducători? A lui Iliescu, Băsescu sau Ponta? A lui Liviu Dragnea? A statului paralel, a cui? Sau poate că este vina tuturor, și a PDSR, și a PD, PNL, PSD, PDL... pentru că repet ideea, din atâtea guvernări controversate, eu nu am văzut nici măcar un metru de autostradă care să lege Sibiul de capitală și de portul Mării Negre, precum și capitala de Europa. Vai și amar națiune.
Raspunde

Ricardo Ceptura

Acum 5 ani

Pentru cei care o să mă înjure că am îndrăznit să mă pronunț: da, după mine cu toții sunt vinovați și nimeni nu îmi merită simpatia pentru că nu cred în vorbe goale/promisiuni. Nu am dat și alte nume de partide pentru că ar fi prea multe cu până în 5% ca să le enumăr. ALDE e PNL-ul PSD-ist pe față, PMP e același PDL... UDMR e acolo să guverneze cu oricine... nici cu USR nu mi rușine, pentru că până în prezent înafara să se mănânce între ei pentru 8% nu au înfăptuit nimic vizibil și muritorului de rând. Asta este pur si simplu realitatea, am ajuns să votez doar ca să nu obțină nimeni o majoritate covârșitoare, care ar putea trezi idei dictatoriale. Cam atât cu exercițiul democratic. Toți sunt o apă și un pământ. Crezi într-un om, crezi în doi, crezi în 10, dau au trecut 30 de ani și în cine naiba să mai crezi? P.S. Nu sunt nici vreun regalist, nici vreun nostalgic al perioadei ceaușiste.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

danny

Acum 5 ani

Olteni seriosi... OXIMORON PERFECT!!!
Raspunde

Cititescu

Acum 5 ani

O demonstratie penibila pentru slava conducatorilor iubiti, ca in vremea comunistilor Ghe. Dej si N. Ceausescu cand "conducerea de partid si de stat" organiza demonstratiile la fel ca astia de acum! Istoria se repeta cu alti aspiranti la dictatura.
Raspunde

danny

Acum 5 ani

Ceeee! Vă deranjează realitatea??? La câți agramați se perindă pe aici!
Raspunde

protestatar

Acum 5 ani

ma bag si eu cu cateva conditii: - minim 150 plus transport plus mancare - cateva pancarte pe care ar trebuii sa scrie: vrem autostrazi, jos penali de la conducere, independenta justitiei, licitatii publice corecte, pret mic calitate maxima, investiti publice pentru popor (din pacate pensionarilor nu le trebuie aceste lucruri, nu se gandesc la viitorul copiilor lor)
Raspunde

ion

Acum 5 ani

o sa urmareasca si tariile din vest ce politica se practica in Romania.
Raspunde

Hasibusi

Acum 5 ani

poti fi sigur
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus