Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

BC CSU Sibiu a pierdut și finala mică. Vulturii au pierdut podiumul

BC CSU Sibiu a pierdut și finala mică. Vulturii au pierdut podiumul

Baschetbaliștii lui Dan Fleșeriu au pierdut aseară meciul disputat împotriva celor de la U BT Cluj Napoca, încheind astfel seria partidelor din finala mică a sezonului. În urma acestui rezultat, sibienii s-au clasat pe poziția a patra, în timp ce clujenii și-au luat locul pe podium. 

Un meci în care sibienii și-au arătat oboseala pe a doua jumătate, ultima partidă jucată în deplasare împotriva clujenilor le-a lăsat un gust amar suporterilor și jucătorilor de la Sibiu. Deși au început destul de bine, iar în prima jumătate a meciului au avut chiar un avantaj considerabil în fața jucătorilor lui Silvășan, galben-albaștrii nu au reușit să se mențină pe poziții până la finalul meciului.

Au luptat intens, așa cum au făcut-o dealtfel de fiecare dată, au încercat să se ridice la așteptările sutelor de suporteri care i-au însoțit în deplasare, precum și ale antrenorului lor, dar din păcate vulturii au cedat oboselii și stresului meciului decisiv.

„A fost extrem de greu să încheiem un sezon în care am fost destul de mult pe primul loc. A fost o dezamăgire cruntă când nu am reușit să rezistăm pe primul loc, și de acolo toate lucrurile ne-au mers nu așa de bine cum am fi vrut. Pe de altă parte, a fost un sezon în care am reușit foarte multe victorii, cele mai multe din ultimele trei sezoane și dacă ne uităm la lista noastră de jucători cred că am făcut un sezon bun, văzut din afară. Întotdeauna mi-am dorit mai mult. întotdeauna aș vrea să ies campion, din păcate nu am putut nici anul acesta măcar finala să o jucăm, evident vom încerca anul viitor”, a spus Dan Fleșeriu la finalul partidei.
Meciul dintre BC CSU Sibiu și U BT Cluj Napoca s-a încheiat la o diferență de 14 puncte, respectiv 91-77 pentru clujeni. Din echipa sibiană s-au remarcat Lawrence Kinnard cu 20 de puncte înscrise, Tyler Laser cu 19 puncte și Chris Cooper cu 11 puncte înscrise.

Cât despre sezonul următor, Fleșeriu are deja câteva planuri.

„Încă nu am stat să fac analiza sezonului, dar pentru stagiunea următoare aș începe să-mi construiesc echipa și mai atletică decât în acest sezon, cu o viteză și mai mare și sperăm că bugetul ne va lăsa să facem treaba aceasta. Pentru la anul trebuie să facem mai mult decât în sezonul care a trecut. Ne trebuie o medalie, acestor spectatori le trebuie o medalie, au dreptul să o primească și să sperăm că vom reuși să le oferim această bucurie”
Cu toate că s-au clasat din nou pe locul IV, menținându-și poziția de la finalul sezonului trecut, jucătorii lui Dan Fleșeriu au făcut câteva mii de suporteri să fie foarte mândri de echipa lor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus