X
35145957_1790204974388964_6994564600444223488_n

Divorț în stradă: Un sibian s-a urcat pe capota mașinii soției

Doi soți aflați în curs de divorț își spală rufele în stradă, în cartierul sibian Vasile Aaron. Astăzi soțul și-a blocat nevasta în drum, cu fundul. La propriu.

Oamenii din zonă spun că nu este pentru prima oară când cei doi soți, de 30 și 31 de ani, ajung la scandal și se ceartă în plină stradă. Neînțelegerile se pare că pleacă de la partaj și bunurile pe care trebuie să le împartă.

Astăzi a fost rândul mașinii. Femeia a vrut să plece cu ea, bărbatul s-a urcat pe capotă, încercând în felul acesta s-o blocheze. Evenimentul a avut loc în jurul prânzului pe strada Semaforului.

Martorii, neînțelegând ce se întâmplă, au sunat la 112 și în scurt timp a sosit un echipaj de Poliție.

”Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 200 de lei, conform Legii 61 pe 1991, pentru provocare de scandal. Acesta este sibian și are 31 de ani. Femeia a primit un avertisment din parte polițiștilor. Ea are 30 de ani”, a declarat pentru Turnul Sfatului Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Foto: Info trafic jud. Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Relucu Broscatan

  Nu se m-ai poate cu olteni astia anagramati care a aterizat an Sibiu si au poluat civilizatia noastra milenara cu apucaturiile lor de prost gust!!..

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Stefan

   Dupa ce faci cateva sedinte de meditatii, de limba romana, mai citeste odata stirea, vezi ca specifica ca omul e sibian si incearca sa nu mai faci atatea greseli de ortografie si nu numai, in cele 3 randuri.
   Dupa commentul tau imi dau seama ca ai in cap doar o ata care iti leaga urechile una de alta , sa nu cada. 🙂

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ricardo Ceptura

  Haideți să comentăm acum și probleme de familie, de natura juridică mai ales (sau nu). Sincer să fiu am crezut inițial că de la nădușeală am intrat iar pe un site de știri umoristice, crezând inițial că am accesat link-ul dvs. Cu siguranță că toată situația aceasta are potențialul de a ajunge subiect de satiră și parodii. Ce nu înțeleg eu însă este de ce naiba se mai ceartă sau chiar păruiește lumea când divorțul este în desfâșurare la tribunal… ce se poate rezolva prin scandal? Îți convingi iubirea vieții că de fapt ai greșit atunci când te-ai culcat cu alta și că acum regreți? Îl convingi pe “prost” că mica ta escapadă a fost doar un experiment și acum tot pe el îl iubești? Vă cresc șansele de a dobândi la partaj ceea ce solicitați? Sincer… trist, dar amuzant.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Xyz

  Politia nu a sosit in cel mai scurt timp. Au ajuns fupa mai bine de 35 min. timp in care cei doi soti au ingreunat traficul cu sarada lor de doi bani.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un alt SibianSavotrag

  Sa nu îl certați, poate omul era grăbit sa ajungă la mitingul PSD și ea de ă dracu ce era nu la lăsat 😂😂😂😂.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact