Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

FITS Ziua a patra: Labirintul culorilor, jazz la Cisnădioara și minioni spanioli

FITS Ziua a patra: Labirintul culorilor, jazz la Cisnădioara și minioni spanioli

Compania Itinerània din Spania preia controlul asupra principalelor spații exterioare de spectacol. În Piața Habermann și în Piața Mare, astăzi, începând cu ora 10:00, două labirinturi vor fi pregătite să își primească vizitatorii.

„Labirintul” este o experiență colectivă pentru toate vârstele, care transformă orice spațiu cotidian (piață, stradă, parc etc.) într-o întâlnire ludică. O rețea neobișnuită de pereți transparenți și de coridoare presărate cu uși enigmatice, care vă vor duce pe propria rută, în funcție de ceea ce știți și faceți. E o instalație în format mare, unde veți găsi o provocare captivantă și atemporală.

Piața Habermann, ora 10:00

labirintul-1

Labirintul culorilor este o mare de pereți colorați și intersecții care vor provoca cei mai cutezători participanți să își testeze priceperea.

Piața Mare de la ora 10:00

labirintul-culorilor-2

Vestiții minioni iubiți de toți copiii vin la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu tocmai din Spania. Compania Cia Cincopeocio aduce simpaticele personaje animate în centrul orașului. Mai exact, de la 17:45 și 20:30, minionii vor face deliciul publicului prezent pe Nicolae Bălcescu.

minionii-1

După-amiaza îi surprinde pe vizitatorii pieței Habermann cu o „poveste de dragoste tandră și post-apocaliptică”. „Casa din roată” (The Wheel House) este un spectacol acrobatic de promenadă care are loc înăuntrul și în jurul unei scene circulare care se rostogolește, însoțită pe margini de public. Un spectacol de acrobații teatrale cu un design uimitor, care au loc într-un decor de teatru rulant făcut de mână, este show-ul emblematic al trupei de teatru Acrojou. The Wheel House va avea loc de la 17:30 și 21:00.

casa-din-roata-1

Un concert de excepție este programat să aibă loc în această seară, de la ora 21:00, la Biserica Fortificată din Cisnădioara. Jorge da Rocha vine pregătit cu cel de-al doilea album solo „To Drop and Let Go” și promite o operă aparte care depășește limitele carierei sale de jazz și o înglobează în pasiunea sa pentru muzică modernă, pentru muzică internațională, pentru muzică alternativă și pentru compoziție.

renunta-si-mergi-mai-departe-2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus