Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibiul intră sub cod galben de ploi torențiale și grindină

Sibiul intră sub cod galben de ploi torențiale și grindină

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania Sud Sibiu au transmis marți o informare meteo de tip cod galben de ploi torențiale.

Instabilitatea atmosferică se va face simțită începând din această seară, de la ora 20:00.

”Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua aspect de vijelie și condiții de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 15...20 l/mp și izolat 30...40 l/mp”, spun meteorologii.
Începând din data de 13 iunie, ora 14:00, și până în 15 iunie, ora 08:00, Sibiul este sub cod galben.
”Instabilitatea atmosferică va fi accentuată în întreaga regiune și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 60...80 l/mp, îndeosebi în zona montană”, au mai transmis meteorologii sibieni.
În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua aspect de vijelie și condiții de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 15...20 l/mp și izolat 30...40 l/mp.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus