Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Au mai rămas doar câteva zile. Ce putem face miercuri la FITS

Au mai rămas doar câteva zile. Ce putem face miercuri la FITS

Vitrina cu surprize rămâne pe Pietonala Nicolae Bălcescu și miercuri, 13 iunie, iar Fanfara de la Cozmești revine și în acest an cu un o oră de dansuri și muzică, tot în centrul orașului, în cadrul zilei cu numărul 6 a FITS 2018. 

Fanfara de la Cozmeşti a fost înfiinţată în urmă cu aproape 120 de ani, fiind cea mai veche fanfară din ţară, Publicul prezent astăzi pe pietonala Nicolae Bălcescu, începând cu ora 17:30, va putea asculta mai multe genuri muzicale, de la muzica noastră autohtonă, hora şi sârba, până la muzica balcanică, pop, gypsy.

parada-fanfarei-de-la-cozmesti-5

Cuvintele cheie ale trupei AAINJAA sunt entuziasmul, pasiunea și munca intensă. Muzicienii din Columbia vor cânta în această după-amiază de la ora 18:15, pe Nicolae Bălcescu, la instrumente de percuție, reprezentațiile lor fiind foarte bine coordonate și având un ritm puternic, precum cel al războinicilor. Artiștii combină dansul cu sunetul puternic al ritmurilor columbiene și braziliene, producând o explozie de sunet.

batucada-in-stil-columbian-2

Vitrina din centrul orașului pregătește o nouă surpriză pentru seara zilei de miercuri. De la ora 22:00, o gheișă delicată, un operator de centrală exotic acoperit cu floarea soarelui, sau un clovn tandru sunt doar câteva dintre personajele care ar putea să prindă viață în acest spectacol.

vitrina-cu-surprize-1

Pentru mai multe informații despre program, bilete și spectacolele din ultimele zile de festival, puteți accesa pagina oficială a FITS, AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus