X
evaluare-nationala-28

Evaluarea Națională la matematică, în Sibiu. Unde au lipsit cei mai mulți elevi

La proba de matematică din cadrul examenului de Evaluare Națională au lipsit cu șapte elevi mai mulți decât la examenul precedent.

La proba de matematică, susținută de absolvenții clasei a VIII-a miercuri, 13 iunie, între ora 9:00-11:00, au lipsit 197 de elevi din cei 2.837 înscriși pentru acest examen. La fel ca la proba precedentă, de limba română, și de data aceasta examenul a avut loc fără incidente: nu a fost înregistrat niciun elev eleminat și nu au existat probleme tehnice de preluare și multiplicare a subiectelor în centrele de examen sau de comunicare, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

De data aceasta, cei mai mulți elevi care au absentat de la evaluare reprezintă școala gimnazială din Roșia – 26, urmați de cei din Cristian (15). Câte 12 elevi ai școlilor din Iacobeni și Poplaca au lipsit de la examene, iar de la Școala gimnazială „Ioan Slavici” din Sibiu au absentat 11 tineri.

Următoarea etapă a examenului de Evaluare Națională 2018 pentru clasa a VIII-a se va desfășura în ziua de joi, 14 iunie, la limba și literatura maternă (germană sau maghiară).

Afişarea rezultatelor înaintea contestațiilor (până la ora 12:00) va fi în ziua de marți 19 iunie 2018, până la ora 12.00. În aceeași zi, elevii nemulțumiți de rezultate vor putea să depună contestații. În 23 iunie 2018 vor fi afişate rezultatele finale după soluţionarea contestaţiilor.

CITIȚI ȘI: Aproape 200 de absențe în prima zi la Evaluarea Națională. Unde au fost cele mai multe

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact