X
5

Neagu: Fondul Suveran de Dezvoltare, o bombă cu ceas

După ce majoritatea PSD-ALDE a aprobat săptămâna trecută  Legea de înființare a Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții (F.S.D.I), deputatul liberal Nicolae Neagu a reacționat, spunând că această decizie este o adevărată ”bombă cu ceas” pentru România. ”Sunt câteva nereguli care plasează această lege dincolo de limitele constituționale și PNL care s-a opus acestei legi va sesiza Curtea Constituțională! Dincolo de neconstituționalitate, se pare însă că avem de-a face cu o “bombă cu ceas” pusă de PSD-ALDE capitalului românesc din unele companii zise strategice cum ar fi: Romgaz, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Societatea Națională a Apelor Minerale, Loteria Română, Poșta Română, Cupru Min, Complexul Energetic Oltenia, Compania Națională de Căi Ferate CFR, Antibiotice Iași, Compania Națională Unifarm”, a declarat Neagu de la tribuna Camerei Deputaților.

Liberalul dă de înțeles că dacă se va realiza acest fond, cei 9 miliarde de lei destinați în buget pentru investiții se vor pierde. ”Dacă se vor face din acest fond, putem înțelege că cei 4,5% din  PIB destinați investițiilor publice majore – adică 9 miliarde de Euro- bani prevăzuți și în Legea Bugetului de Stat pe 2018, au fost o glumă? Să înțelegem că acești bani – 9 miliarde de euro prognosticați se vor pierde în dezordonata cheltuială bugetară ca urmare a “marii revoluții fiscal – bugetare ” marca Liviu Dragnea PSD?”, se întreabă Neagu.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Jean Valjean

  Bomba cu ceas, a fost ,momentul când te-ai ales director la Metalcar! Neagule ,nimic din trecutul tău nu te recomandă să reprezinti Sibiul în parlament .Sper că votanții PNL să realizeze întro bună zi că pe lângă retorica ta nu eşti decât un impostor.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Vecina

  Cine vorbește șarlatanul de Neagu care a falimentat Metalcarul si și-a însușit fabrica si terenurile aferente pe nedrept tu ști cel mai bine cum e cu bomba cu ceas .Din cauza ta faci de Rușine un partid întreg un partid care se tine mai corect ca altii .Fara Penali…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact