Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Organizaţii PSD, despre Simona Halep: Huiduită pe Arena Naţională, aplaudată la mitingul PSD

Organizaţii PSD, despre Simona Halep: Huiduită pe Arena Naţională, aplaudată la mitingul PSD

Mai multe organizaţii PSD au postat pe Facebook, marţi seară, un colaj foto, potrivit căruia ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de pe Arena Naţională, dar ”aplaudată de sute de mii de români, în Piaţa Victoriei, pe data de 9 iunie”. În colaj apar mai multe fotografii cu Simona Halep, însoţite de textele ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de <fani>” şi ”A fost aplaudată de sute de mii de români, în Piaţa Victoriei, pe data de 9 iunie”, anunță Mediafax.

Fostul lider al social-democraţilor, Victor Ponta, susţine că imaginea a fost postată de la sediul central al PSD. ”Îi rog pe foştii mei colegi din PSD Tulcea, Constanţa, Giurgiu, Mehedinţi şi din alte judeţe să şteargă repede această mizerie care a fost postată de la Sediul Central al PSD pe conturile organizaţiilor locale. Oamenii nu ştiu (aşa cum ştiu eu) că aceste materiale mincinoase, manipulatoare şi absolut mizerabile sunt gândite şi postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamţ (numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit <şobolan> că nu trebuie jigniţi şobolanii şi ascultă doar de <Dom Preşedinte>)! Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi înjuraţi şi sancţionaţi pe nedrept membrii PSD / vă rog reacţionaţi”, a scris Ponta pe Facebook.

Între timp, organizațiile au șters această postare și au publicat o alta în care se face o comparație între acțiunile primarului din Madrid și gestul Gabrielei Firea. ”În 2014, primarul Madridului îl declară pe Rafael Nadal "fiu adoptiv" al orașului, în urma câștigării trofeului Roland Garros

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Mara

Acum 5 ani

Ce pacat ca prostia nu doare!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

roland garros

Acum 5 ani

Poti sa stii! Cred ca ai plange si tu de durere!
Raspunde

lol

Acum 5 ani

Deci mitingul a fost ptr. Simona? Ce dragut!!!!!! Cum au venit ei din toate colturile tarii, cu noaptea-n cap, flamanzi, pe caldura, etc, sa aplaude la meci! Acum si firicica si-a luat partea ei de palme, alea pe care le merita...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus