X
urs balea

VIDEO. De ce merg greu lucrările pe Transfăgărășan: ne deranjează fauna

Imagini cu un urs aflat foarte aproape de mașina muncitorilor care lucrează la eliberarea Tranfăgărășanului au fost transmise de reprezentanții DRDP Brașov. Video-ul este filmat la Bâlea de unul dintre  lucrătorii care pregătesc șoseaua pentru redeschidere.  Cei doi muncitori sunt luați prin surprindere în momentul în care ursul se apropie foarte mult și chiar se ridică în două labe pe mașină.

“Și dacă v-ați întrebat de ce merg lucrările de pe Transfăgărășan atât de greu, iată motivul: ne deranjează fauna”, spun, mai în gluma, mai în serios, reprezentanții DRDP Brașov. “Drumarii lucrează adesea în zone izolate așa că întâlnirile cu animalele sălbatice sunt inevitabile. (…) Atenție! Cu toate că par inofensivi, urșii sunt extrem de periculoși și trebuie să-i evitați în orice situație, chiar dacă îi întâlniți la marginea drumurilor intens circulate”.

De trei săptămâni se lucrează intens pe Transfăgărășan astfel încât șoseaua să fie gata cât mai repede pentru redeschiderea circulației. Angajații și utilajele de la SDN Sibiu și Secția de Producție din cadrul DRDP Brașov îndepărtează pietrele căzute pe carosabil, curătă ultimele petice de zăpadă și montează elemente de siguranța”, mai spun reprezentanții DRDP Brașov.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact