X
_DSC0314

42.000 de elevi sibieni vor primi mere și pere la școală

Copiii preşcolari şi elevii din clasele 0-VIII din judeţul Sibiu vor primi, în anul şcolar viitor, mere şi pere la capitolul ”Fructe şi legume proaspete”, din cadrul Programului pentru Şcoli al României.

Numărul beneficiarilor va fi de aproximativ 42.000 de copii, anunță Instituția Prefectului Sibiu, într-un comunicat de presă.

Comisia Judeţeană pentru ducerea la îndeplinire a prevederilor legale privind Programul pentru Şcoli al României a aprobat, astăzi, propunerile privind achiziţia de lapte şi produse lactate, fructe şi legume proaspete, produse de panificaţie pentru anul şcolar 2018-2019.

”Ca măsuri educative distribuţiei de fructe şi legume, vor fi organizate zile tematice dedicate consumului de fructe şi legume, concursuri tematice şi degustări. În şcolile care deţin un teren disponibil, vor fi organizate activităţi de grădinărit”,  au transmis reprezentanții Prefecturii.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact