X
luminarium-katena-3

Ce putem să facem joi la FITS: O vizită într-o altă lume

Chiar dacă vremea mohorâtă ne face să ne dorim mai degrabă să tragem un pui de somn decât să ieșim prin oraș, Festivalul Internațional de Teatru promite și pentru astăzi un program interesant și de neratat. 

De la orele 13:00 și 20:00, doi barmani de belea fac publicul să râdă copios pe seama lor, în Piața Habermann. Compania Sitting Duck a creat un limbaj comic apropiat de limbajul comediei slapstick, dar care îndeplinește totodată cerințele spectacolului de stradă. Trupa abordează comedia slapstick ca pe o serie de micro-împrejurări neatractive și umoristice inserate într-o situație axată pe haos și eșec. Un rol important în acest spectacol îl joacă accidentele, căderile, jongleriile și manipularea de obiecte, care imprimă o notă de spectaculos.

doi-barmani-de-belea-3

Trupa Brincadeira ne invită diseară, de la ora 21:00, pe Pietonala Nicolae Bălcescu, la spectacolul „Frenezia tobelor”. Întregul repertoriu al tinerilor artiști a luat naștere din ideea de a transmite frumusețea orașului Barcelona prin intermediul mișcării și a sunetului.

frenezia-tobelor-1

De departe una din cele mai colorate atracții ale festivalului anul acesta, Luminariumul amplasat în Piața Mică va atrage garantat vizitatori de toate vârstele, încântați de posibilitatea de a intra într-o altă lume. La intrarea în luminarul Katena, vizitatorii primesc o hartă, apoi se descalță și intră. Înăuntru se pot întinde în capsule, bucurându-se de mediul relaxant, sau pot explora spațiul, plimbându-se liber, înfășurați de luminile radiante. Accesul este liber în fiecare zi de festival, începând cu ora 11:00.

luminarium-katena-3

Puteți consulta întregul program pe pagina oficială a FITS, AICI.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    medicul curant

    Toate bune si frumoase! In fiecare zi, alta tema… Insa apare o problema… Inde se usureaza atatia turisti care au venit pecial pt. festival… ca toalete publice n-am vazut, iar in restaurante nu prea ai sand=se sa intri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact