X
exercitiu ISU pompieri incendiu (41)

Două incendii în același timp în Sibiu: unul pe autostradă și altul în oraș

Actualizare La incendiul de pe autostradă nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor. Incendiul a fost stins de către proprietar și participanții la trafic cu ajutorul stingatoarelor.

Știre inițailă. Un incendiu și un început de incendiu s-au produs în această după-amiază în Sibiu: unul pe autostradă și altul în oraș.

Mai întâi, un incendiu a izbucnit la un autoturism pe autostrada A1, pe sensul de mers spre Sebeș. Incidentul nu a provocat victime. S-a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă din cadrul Departamentului Sibiu.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, traficul pe autostradă nu a fost afectat. Pe sectorul km 246-290 nu sunt restricții în niciuna din direcții.

La scurt timp, în oraș, pe strada Bihorului, o camionetă era pe punctul de a fi cuprinsă de flăcări. Aceasta nu avea marfă în ea. Și în acest caz s-a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact