Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

VIDEO Ursulețul de pe Transfăgărășan s-a împrietenit cu drumarii

VIDEO Ursulețul de pe Transfăgărășan s-a împrietenit cu drumarii

Reprezentanții DRDP Brașov s-au reîntâlnit cu simpaticul ursuleț de acum două zile, de pe Transfăgărășan. Animalul are acum și un nume - Van Damme. 

Ursulețul Van Damme a făcut o nouă vizită drumarilor de la Bâlea Cascadă. Cei de la DRDP Brașov l-au surprins pe simpaticul brun urcându-se pe o remorcă parcată în fața districtului Bâlea. Conform drumarilor, ursulețul a prins curaj și vine tot mai aproape de zona în care au acces și turiștii. Din păcate, ursulețul va fi cel mai probabil relocat, pentru a se evita orice fel de problemă.

„Am fost vizitați în această seară din nou de ursulețul de la Bâlea Cascadă. Se pare că a făcut o slăbiciune pentru drumari și s-a urcat direct pe trailerul nostru. De această dată era chiar în fața Districtului Bâlea, adică în zona în care au acces și turiștii”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus