Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Patru persoane au murit într-un accident pe A1. Un șofer a greșit intrarea și a pătruns pe contrasens | foto

Patru persoane au murit într-un accident pe A1. Un șofer a greșit intrarea și a pătruns pe contrasens | foto

Patru persoane au murit în urma unui accident petrecut sâmbătă dimineaţa, pe Autostrada A1, între Deva şi Orăştie, Alte trei persoane sunt rănite. Impactul s-a produs după ce un şofer a greşit intrarea pe A1, spre Alba, şi a pătruns pe contrasens.

Accidentul de pe Autostrada A1 Sibiu Deva s-a produs între două maşini şi un microbuz de marfă, după ce şoferul unui autoturism nu a fost atent la indicatoare şi a greşit breteaua autostrăzii, astfel că în loc să meargă dinspre Simeria spre Alba, a pătruns pe sensul opus, spre Deva, spun reprezentanţii Poliţiei Hunedoara, citați de Mediafax.

accident autostrada

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, accidentul a fost provocat de o maşină înmatriculată în judeţul Hunedoara care circula pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan înmatriculată în judeţul Timiş şi o autoutilitară înmatriculată în municipiul Bucureşti.

1-2

În urma impactului, trei persoane şi-au pierdut viaţa pe loc, iar alte patru au fost rănite, dintre care una, decedată ulterior, a rămas încarcerată.

3-3

La ora transmiterii acestei ştiri traficul pe A1 pe tronsonul dintre Deva şi Simeria este blocat, maşinile fiind dirijate pe DN 7.

4-2

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

florin

Acum 5 ani

inca o dovada ca romanii nu au nevoie de autostrazi. mai bine pe drumuri nationale cu gropi, si cu carute in fataa, decat sa nnu sti ppe unde sa o iei cand vezi "un drum maaaree, maaaare cu multee, multe benzi "
Raspunde

Gheorghe

Acum 5 ani

Accidentul poate fi mai degraba rezultatul unei senalizari de 2 lei. Pe tot traseul respectiv pentru aceeas localitate ai indicate mai multe iesiri. Dar nu toata lumea stie ca sunt indicate iesirile si in drumul national.Nicaieri nu am vazut o astfel de semnalizare. Cred ca cei de la CNAIR ar trebui sa revizuiasca modul de semnalizare.
Raspunde

Pop

Acum 5 ani

Camerele video nu functionau , sau nu se uita nimeni la ele ? Paznicii care se plimba , ILEGAL , pe banda de urgenta , unde erau ? In Cehia s-a intamplat tot asa , dar cel care a gresit a fost vazut imediat pe camere si politia a anuntat prin radio , in mai multe limbi , sa circulam pe banda de urgenta , pe o anumita portiune . Adica s-a intrerupt emisiunile radio pe toate posturile din zona si au facut anuntul .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus