Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Gaz Metan Mediaș are antrenor nou

Gaz Metan Mediaș are antrenor nou

Cristi Pustai a fost demis astăzi din funcția de antrenor a echipei Gaz Metan Mediaș. A fost înlocuit de Mihai Teja (39 de ani).  Gsp.ro susține că lui Pustai i s-a propus o nouă funcție, în staff-ul administrativ, care însă nu prea e pe placul lui: "Sunt la dispoziția clubului până la 30 iunie. În funcție de cum se mișcă lucrurile, adică dacă vom primi bonusurile de pe ultimii doi ani, atât pentru antrenori, cât și pentru jucători, și în funcție de bugetul de transferuri, voi lua o decizie dacă mai rămân să ajut clubul sau nu", a declarat Pustai pentru GSP.ro.

Ultima formație pregătită de Mihai Teja a fost Pandurii Târgu Jiu, într-un mandat de interimat, în iulie 2017. De-a lungul carierei a mai antrenat Universitatea Cluj și DInamo București și a fost antrenor secund la Astra, FCSB și Mouscron.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

me

Acum 5 ani

Pustai cu cateva clase peste Teja.
Raspunde

Adio, profesore.

Acum 5 ani

E absolut clar si limpede .Pentru cei ce manuiesc fotbalul e de neadmis ca un judet ca Sibiul sa aiba 2 echipe in A. Una trebuie Eliminata. Si pentru ca de municipiul Presedintelui nu au curaj sa se atinga, linsaza Mediasul
Raspunde

?

Acum 5 ani

Cine linseaza Mediasul si ce legatura are cu Pustai?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus