Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Compania Con-A Sibiu a depășit 500 de mil. cifră de afaceri

Compania Con-A Sibiu a depășit 500 de mil. cifră de afaceri

Compania de construcții Con-A Sibiu a avut un an 2017 excelent, depășind o cifră de afaceri de 500 de mil. de lei și având un profit de aproape 30 de mil.

Deţinută de omul de afaceri Mircea Bulboacă, Con-A este una dintre cele mai mari 100 de companii controlate de antreprenori români.

Aceasta a raportat pentru 2017 o cifră de afaceri de 548,4 mil. lei (120 mil. euro), mai mult cu 51% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a bifat anul trecut un profit net de peste 28,8 mil. lei (6,3 mil. euro), în creştere cu 61% faţa de anul precedent, şi un număr mediu de 634 de angajaţi, potrivit datelor publice.

În 2016, constructorul sibian a avut o cifră de afaceri de 362,6 mil. lei (80,8 mil. euro), un câştig net de 17,9 mil. lei (4 mil. euro) şi un număr mediu de 580 de angajaţi, conform mfinanţe.ro.

După ce a construit proiecte foarte ample în țară, precum Sala Polivalentă din Cluj-Napoca sau stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, în 2018 Con-A a preluat construcția unui nou proiect de amploare.

stadioane con-a

Reţeaua germană dm drogerie markt investește 13 milioane euro într-un nou sediu şi un centru de distribuţie în Timişoara, proiect ce va duce la crearea a peste 300 de locuri de muncă noi în oraş. Lucrările sunt realizate împreună cu firma de construcţii CON-A din Sibiu.

Proiectul are o suprafaţă totală de 32.000 de metri pătraţi, iar noul centru de distribuţie va contribui semnificativ la optimizarea proceselor operaţionale. Spaţiul dedicat birourilor, 2.500 de metri pătraţi distribuiţi pe trei etaje este amenajat în concept «open-space» şi include, pe lângă birouri şi săli de şedinţe, spaţii de relaxare, terasă, sală de mese şi alte facilităţi pentru angajaţi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ruxandra Gogonea

Acum 5 ani

De investitia noastra din Craiova, cel mai frumos stadion din tara si-a batut joc aceasta "mare" firma protejata de unii politicieni...si-a batut joc de banii publici din Craiova si a facut o lucrare "ardeleneasca" de mantuiala...
Raspunde

i.m.

Acum 5 ani

nu cred ca au dus muncitori din sibiu sa lucreze in craiova. cred ca au folosit forta de munca locala. oricum de craiova nu trebuie sa-si bata joc nimeni. sunteti pe nicaieri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus