X
35628238_1659711234083123_5222015791905374208_o

USR Sibiu: PSD pune în pericol siguranța cetățenilor!

USR Sibiu a lansat o campanie pe Facebook după ce parlamentarii PSD-ALDE au votat modificările la Codul de procedură penală. Într-o postare însoțită de fotografiile celor trei parlamentari PSD de Sibiu, Viorel Arcaș, Ioan Terea și Vasile Avram USR-iștii descriu schimbările survenite în Codul de procedură penală. ”Ca să nu mai scrie presa despre hoțiile lor, au modificat articolul 4 al CPP, ca să interzică orice comunicare din partea Parchetului privind calitatea de suspect a unor persoane precum și informații din dosare în faza de urmărire penală și în camera preliminară. Ca să nu mai ajungă în arest preventiv, au modificat art. 223 CPP, astfel încât cei suspectați de spălare de bani sau evaziune fiscală să nu mai poată fi arestați decât în circumstanțe excepționale. În această logică, patronul Hexi Pharma, care a distribuit cu bună știință soluții diluate de dezinfectare în spitalele din România, nu constituia un pericol pentru societate și nu trebuia arestat preventiv. Ca să intimideze martorii din procese, au modificat art. 92 din CPP care îi dă dreptul inculpatului de a participa la audieri. Un lider de clan interlop sau un violator va putea participa la audierile victimelor sale. Ca să nu mai fie prinși în flagrant, au modificat articolul 307 din CPP, astfel încât Parchetul să fie obligat să informeze persoanele care sunt vizate într-un dosar imediat după ce au devenit suspecți. Fostul primar Sorin Oprescu nu ar fi fost niciodată prins cu mită. DNA devine motanul cu clopoței! Ca să își ascundă urmele, a fost modificat articolul 168 din CPP în cazul perchezițiilor informatice, eventualele probe care nu au legătură cu infracțiunea pentru care a fost autorizată percheziția nu vor putea fi folosite în alte cauze penale și pentru dovedirea altor fapte, iar copiile efectuate se distrug. Dacă în calculatorul unui criminal procurorii găsesc clipuri cu pornografie infantilă, această probă nu poate fi folosită”, se arată în postarea USR.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  sibian

  Ba, atata prostie in capul unora nu am crezut ca ajund sa traiesc..
  Cum va permiteti sa denigrati niste persoane, indiferent de apartenenta politica, religioasa … cum va prmiteti ?! Ce va permite sa scrieti ca cele trei persoane pun in pericol siguranta cetatenilor ?! Cum va permiteti sa faceti publice pozele acestora scriind acuzatii la adresa lor?!
  Doar mizerie faceti in jur.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviu

  Atata timp cat societatea civila nu ia cu asalt Parlamentul pentru ca acesti indivizi sa fie linsati, degeaba protestam sau nu in strada. Fac pe noi. De vorba nu inteleg, de lege nu tin cont, tupeu cat cuprinde, asa ca ne meritam soarta.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nicu

  USR este un partid politic de buzunar! Fără structuri teritoriale
  și o conducere politică total neprofesionistă e sortit eșecului in viitor!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  usr e uniunea soroststa(antiromana,anarhica )si gata
  cu buldozerul de iasi chicarau in frunte si barna von sibiu la coada
  sa va viteze cine doreste
  votul e liber!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Voltaire

  Dragul de USR nu stie sa citeasca pana la capat.
  “In cazul in care martorii sau subiectii procesuali considera ca au motive de temere in legatura cu aceste imprejurari pot solicita, potrivit legii, procurorului sau judecatorului statut de persoana amenintata sau protejata, dupa caz, atat in faza de urmarire penala cat si de judecata.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact