Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
4°C

Dosar penal pentru un metru cub de lemn tăiat din pădure

Dosar penal pentru un metru cub de lemn tăiat din pădure

Un tânăr de 20 de ani din județul Mureș s-a ales în cursul zilei de ieri cu dosar penal după ce poliția l-a prins cu câteva lemne tăiate din pădure.

Conform IPJ Sibiu, la data de 19 iunie, în jurul orei 21:30, în zona împădurită a satului Brădeni, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 20 de ani, din județul Mureș, care a tăiat ilegal și a sustras 11 arbori de esență carpen.

”Cu această ocazie polițiștii au întocmit un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori, iar materialul lemnos, în cantitate de 1 mc, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Agnita”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu.
Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

CEDO e zero

Acum 5 ani

Rugaminte. Cand mai stati de vorba du politistii pe teme ca cele din acest articol, rugati-i sa va spuna si articolul de lege care le permite sa confiste ei lemnul, intr-un dosar penal, inainte ca judecatorul sa dea hotarare definitiva de condamnare. Nu de alta, dar Sibiul e plin ce studenti la drept care ar putea afla cum poate fi infranta prezumtia de nevinovatie
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 5 ani

Lg 171/2010 ,art1(2) b).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus