Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Reacții după condamnarea lui Liviu Dragnea. PNL și USR cer demisia. PSD Sibiu: Vom duce până la capăt reforma justiției

Reacții după condamnarea lui Liviu Dragnea. PNL și USR cer demisia. PSD Sibiu: Vom duce până la capăt reforma justiției

Raluca Turcan și Dan Barna cer demisia președintelui PSD Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, în timp ce social-democrații sibieni reclamă faptul că președintele lor devine victimă a justiției pentru a doua oară. ”Cel mai firesc gest al domnului Dragnea după decizia de astăzi a instanței ar fi demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Mingea e la PSD. PSD ar trebui să pună România pe primul loc și nu interesele grupării infracționale, nedemocratice și incompetente Dragnea-Dăncilă”, a declarat președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

Liderul USR, deputatul de Sibiu Dan Barna susține că liderul PSD poate desființa toate infracțiunile de care este acuzat. ”Lupta pentru o țară #FărăPenali nu s-a terminat.

Legile justiției și cele penale sunt în Parlament. Dragnea încă are puterea să desființeze peste noapte infracțiunile pentru care a fost condamnat azi. Un singur mesaj: suntem milioane, să-i cerem demisia”, a anunțat Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

PSD Sibiu a transmis un mesaj de susținere pentru Liviu Dragnea. ”Justiția devine o ruletă rusească pentru cetățenii statului român atunci când legea fundamentală nu este aplicată unitar.  Astăzi, președintele PSD, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, a fost achitat de unul dintre judecători și condamnat de ceilalți doi din completul Curții Supreme, fără să se țină cont de decizia Curții Constituționale prin care infracțiunea incriminatorie este neconstituțională. PSD îl susține în continuare pe președintele Liviu Dragnea la conducerea partidului și a Camerei Deputaților și face apel la respectarea legii fundamentale și a deciziilor CCR”, susțin social-democrații.

”Majoritatea parlamentară PSD+ALDE nu va fi afectată, guvernarea nu va fi afectată. Vom realiza programul de guvernare și vom duce până la capăt reforma justiției, cu transpunerea în legislație a deciziilor CCR, CEDO și Directivele Europene. Decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea NU este definitivă. Acuzațiile aduse de procurori nu sunt constituționale. PSD rămâne unit!”, PSD Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

eu

Acum 5 ani

mafioti pana la capat........
Raspunde

hop

Acum 5 ani

veti fi trasi la raspundere ptr. raul pe care-l faceti Romaniei
Raspunde

zzz

Acum 5 ani

Grupul de crima organizata ne spune explicit ca va demola justitia pentru a il face scapat pe sobolanul sef
Raspunde

Cristi

Acum 5 ani

Bai fratilor, macar in ceasul al 12-lea tampul asta de Trif avea posibilitatea sa taca si mai salva din prostie. S-ar putea sa vina cu coada intre picioare de acolo...deseara se ascut sabiile la ei, sau macar sa fie mai rezervat....Dar daca nu era asa tampit nu era in PSD. Bravo lui . Noi credem in tine!!!
Raspunde

zzz

Acum 5 ani

trif #sevaprostiei, #farasperanta
Raspunde

sb

Acum 5 ani

tocmai ati declarat ca prima data vreti sa schimbati cdul vostru de conduita ca sa-l pastrati pe dragnea in functie. sa-l infasurati in carpe albe si sa-i faceti piramida ..... ca atata sunteti de destepti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus