X
alexandru costea

Alexandru Costea, „îngerul păzitor” al galben-albaștrilor, a decedat

Alexandru Costea, medicul sportivilor de la BC CSU Sibiu timp de aproape 25 de ani, a decedat. După o carieră care s-a învârtit în cea mai mare parte în jurul fotbalului și al baschetului, vestea morții sale a venit ieri după-amiază.

Într-un interviu acordat pentru CSU Fans Magazin, Alexandru Costea era numit „îngerul păzitor” al baschetbaliștilor sibieni, acesta fiind medic al echipei încă din 1993. Se pare că medicul se confrunta de ceva vreme cu probleme de sănătate.

„Medicul Alexandru Costea s-a stins la vârsta de 79 de ani după o lungă perioadă de timp în care s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Chiar și așa, până nu demult, a efectuat încă tratamente și consultații pentru cei care aveau nevoie. Era renumit pentru experiența sa vastă în medicină sportivă, prin mâinile sale trecând mii de sportivi, de-a lungul carierei”, arată oficialii CSU, pe site-ul echipei.

În ultimii aproape 25 de ani, dr. Costea a fost nelipsit de lângă CSU Sibiu. De-a lungul timpului a tratat nu doar baschetbaliști, ci și fotbaliști, handbaliști, halterofili și nu numai.

Medicul Alexandru Costea va fi înmormântat sâmbătă, la ora 12:00.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Cititescu

    Un ultim omagiu si vesnica recunostinta doctorului Costea, cel catre de-a lungul timpului m-a tratat si m-a videcat de mai mule ori.

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact