X
gebruder weiss deschidere

Gebrüder Weiss a inaugurat un nou terminal logistic la Sibiu

Compania austriacă Gebrüder Weiss anunță extinderea punctului de lucru de la Sibiu cu un nou terminal de 4500 metri pătrați.

Lucrările de extindere a punctului de lucru Gebrüder Weiss România de la Sibiu s-au încheiat în iunie anul acesta.

Pe o suprafaţă de 4.500 de metri pătraţi a fost ridicat un nou terminal logistic, inclusiv un centru de cross-docking. Extinderea punctului de lucru devenise necesară ca urmare a cererii crescute pentru servicii de logistică în regiune.

„Mulţumită extinderii putem veni şi mai bine în întâmpinarea solicitărilor clienţilor şi volumului crescut de comenzi”, spune Viorel Leca, director general Gebrüder Weiss România.

În anul 2017, Gebrüder Weiss România a derulat 605.442 de expediţii având o greutate totală de 1,2 milioane tone, ceea ce corespunde unei creşteri de 11% faţă de anul precedent.

gebruder weiss

Înfiinţată în 1994 ca birou de expediţii cu patru angajaţi, Gebrüder Weiss România s-a afirmat de-a lungul anilor pe piaţa locală ca una dintre companiile de vârf de logistică full-service. Astăzi compania numără peste 600 de angajaţi, 11 puncte de lucru şi operează pe o suprafaţă logistică de circa 50.000 metri pătraţi.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact