Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Președintele Iohannis vine la reuniunea de liceu cu foștii săi colegi

Președintele Iohannis vine la reuniunea de liceu cu foștii săi colegi

Președintele României va participa mâine dimineață la reuniunea cu colegii de liceu, de la Colegiul Național Samuel von Brukenthal.

Întâlnirea Festivă a Promoției 1974 – 1978, de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu, va avea loc începând cu ora 10:20, sâmbătă dimineața.

Anul trecut, Klaus Iohannis a fost prezent la Sibiu pentru reuniunea de 20 de ani a clasei, la care a fost chiar diriginte.

Sursa video: facebook/ Klaus Iohannis

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

eugen

Acum 5 ani

Ceva nu e in regula.... Promotia 1974 – 1978 a absolvit acum 40 de ani, nu 20. Presupun ca atunci a absolvit si Klaus Johannis, care avea 19 ani in 1978 (nu putea fii profesor...) Va rog un pic mai multa grija cu informatiile!
Raspunde

AGNES

Acum 5 ani

Kakes - Makes I
Raspunde

un pedagog de scoala noua

Acum 5 ani

Probabil, dl. presedinte vine la intalnirea cu fostii colegi... Dar cred ca vor fi putini, probabil majoritatea sunt in Germania... pe vremea aceea la Liceul german se duceau sasii, nu romanii care vor sa fie .... uber alles
Raspunde

Nicu

Acum 5 ani

A început campania electorală, după sezonul de schi și celelalte insule exotice!
Raspunde

///

Acum 5 ani

Bine punctat , Nicule!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus