X
Fără titlu

O nouă seară de proteste la Sibiu. Liberalii s-au alăturat protestatarilor

Peste 2.000 de sibieni au protestat în această seară pe străzile din oraș, solicitând demisia liderului PSD, Liviu Dragnea. Mulți dintre cei care au ieşit la protest sunt membri și simpatizanţi ai PNL.

La ora 18, protestatarii s-au strâns în Piaţa Mare cu multe steaguri tricolore şi vuvuzele, scandând lozinci antiguvernamentale şi solicitând demisia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Tot aici, mai mulţi membri şi simpatizanţi ai PNL Sibiu s-au alăturat manifestanţilor din Sibiu.

În jurul orei 19, aproximativ 1500 de protestatari au pornit pe străzile Sibiului, scandând „Uniţi, salvăm toată România”, „Justiţie, nu corupţie”, „PSD, ciuma roşie”, „Dragnea, la puşcărie”, „Demisia”. În faţa Tribunalului Sibiu, manifestanţii s-au oprit şi au scandat „Nu cedaţi, sunteţi apăraţi”, „DNA, te vor apăra” şi „Cinste lor, cinste magistraţilor”, anunță Mediafax. Pe parcurs, coloanei s-au adunat și alți sibieni, pe parcurs numărul depășind 2.000 de protestatari.

Manifestanții s-au întors în centrul orașului și s-au oprit în fața sediului PSD unde au scandat ”demisia” și ”justiție, nu corupție”.

Mâine se va vota în plenul legislativului moțiunea de cenzură depusă de liberali și susținută de USR și PMP.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

9 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nobody like everybody

  Cretini! Si aia de zbiara in strada si aia impotriva carora zbiara. Romania, o tara cretinizata. Cinste magistratilor? Justitia e corupta in rand cu toata Societatea romaneasca, bai ignorantilor, procurori si judecatori sunt copii de fosti (sau actuali) judecatori sau procurori ori jigodii sustinute de interese politice ori economice ori amble din zona unde isi exercita competenta legala. De aia v-am facut cretini in deschidere, voi pentru o rima reusita racnita in strada uitati adevarul vietii in Romania. …

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  piata mare din Sibiu

  Un comentator si ziarist serios cerea de mult prezenta politicienilor din opozitie alaturi de manifestanti dar Alin nu e ! Mercenar de profesie acesta publica firav despre opozitie si cu mult avant pentru cei care il platesc, asta este calitatea sa de referinta !

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    dancp2

    la bucuresti au fost vreo100-150
    PDListi condusi de Orban
    se vede ca in sibiu sint mai multi ca in buc asa ca PDL/PNL ar trebui sa se mute la sib cu sediul central(sau la mures acolo unde lucra part time orban)
    bucurest dezamagitor- sibiu nu

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact