Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Discursul Vioricăi Dăncilă la dezbaterea moțiunii. ”V-aţi legat de aspectul fizic, de coafura sau de ţinuta adversarilor politici...”

Discursul Vioricăi Dăncilă la dezbaterea moțiunii. ”V-aţi legat de aspectul fizic, de coafura sau de ţinuta adversarilor politici...”

Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis miercuri iniţiatorilor moţiunii de cenzură că, atunci când nu au mai putut nega beneficiul majorărilor de pensii şi salarii, s-au legat ''de aspectul fizic, de coafura sau de ţinuta adversarilor politici''. "Când nu aţi mai putut nega beneficiul majorărilor de pensii şi salarii, v-aţi legat de aspectul fizic, de coafura sau de ţinuta adversarilor politici. Când nu aţi mai avut cum să negaţi performanţele economice ale acestei guvernări, recunoscute de Fondul Monetar Internaţional, Banca Monetară, aţi început să faceţi comentarii jignitoare la adresa nivelului de pregătire a opozanţilor dumneavoastră", a declarat Dăncilă, în plenul Parlamentului, la dezbaterea moţiunii de cenzură intitulate ''Demiterea Guvernului Dragnea - Dăncilă, o urgenţă naţională!'', iniţiată de Opoziţie.

Atunci când a vorbit de Banca Monetară s-a referit cel mai probabil la Banca Mondială. Apoi, aceasta a făcut mai multe gafe. În loc de legitim aceasta a pronunţat „legim“, vorbind despre Guvernul legitim. Nici „în pofida“ nu i-a ieşit, Dăncilă vorbind de „în profida“. Nu în ultimul rând, Viorica Dăncilă a ajuns la următoarea concluzie: „Inflaţia este pur statistică, ea nu reflectă efectiv evoluţia continuă a preţurilor şi efectul real în buzunarul cetăţeanului“, a mai spus premierul României.  De altfel, liderul de la Palatul Victoria a punctat şi faptul că „dezinformările“ Opoziţiei sunt minciuni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

chivuta din teleorman

Acum 5 ani

Mai are de invatat, insa nici sa te legi de coafura cuiva numai asa ca nu-i gasesti alta hiba... la urma urmei, gusturile de nu se discuta.... i-ar trebui un consilier de imagine si un profesor de romana-engleza, asa cum si dnei johannis i-ar trebui un consilier de imagine ca sa nu mai umble c rochii fara maneci si cu turloaiele goale la 57 de ani...
Raspunde

ek

Acum 5 ani

Paraschivo! Esti penibila. Cum poti compara cele doua femei! Numai coafura ai gasit.o de bai la cucoana din sud? Plimba...dragnea!
Raspunde

...

Acum 5 ani

E greu sa fii ca tine(nu tocmai inteligenta)?
Raspunde

Codrin

Acum 5 ani

Mai are de învățat limba romană clasele 1-4 și engleză de la nivel de creșă , in rest , “noi muncim nu gândim “ e sloganul PSD .
Raspunde

ek

Acum 5 ani

"In profida"a ceea ce a realizat "legim" ati publicat sondajul cu 41% psd?
Raspunde

Turnul magic

Acum 5 ani

“V-ati legat de coafura și aspectul fizic, când va puteați lega direct de prostia-mi proverbiala”- a declarat Veorica intr-un acces de sinceritate. “Dacă ești prost când ești mic, când ești mare, devii prim ministru!” - Liviu Dragnea. La câte personalități a dat PSD acestei tari , merita sa conducă , sa nu-l uitam și pe Dickhead Ștefănescu și pe marele erudit Șerban Nicolae , cel care a studiat dreptul in timp ce conducea mașina infractorului Voicu!! O pleiada de genii a emanat aceasta cloaca roșie .....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus