Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Sfaturile polițiștilor pentru a nu face accident în condiții de ploaie puternică

Sfaturile polițiștilor pentru a nu face accident în condiții de ploaie puternică

Meteorologii au emis ieri o avertizare care plasează județul Sibiu sub cod galben de vijelii, ploi puternice și furtuni, până astăzi, la ora 23. Date fiind condițiile meteo dificile anunțate pentru această perioadă, polițiștii le recomandă șoferilor:

 Să circule cu viteză redusă în condiții de ploaie, carosabil ud/umed, vizibilitate scăzută, îndeosebi pe tronsoanele de drum în curbă;  Să se asigure foarte bine înainte de efectuarea oricărei manevre de schimbare a direcției de deplasare (viraj stânga / dreapta, depășire, plecare de pe loc);  Să mărească distanța de siguranță între autovehicule;  Să circule cu luminile de întâlnire în funcțiune pe toate categoriile de drum;  Să circule prudent în preajma trecerilor pentru pietoni;  Să manifeste atenție sporită la întâlnirea motocicliștilor și bicicliștilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 882

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus