Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Mesajul prefectului pentru sibienii care ies la proteste

Mesajul prefectului pentru sibienii care ies la proteste

Cu ocazia ședinței lunare a Colegiului Prefectural, desfășurată miercuri, prefectul Adela Muntean a ținut să transmit un mesaj sibienilor care au ieșit să protesteze.

În primul rând, prefectul județului Sibiu a vrut să-i felicite pe angajații Jandarmeriei Sibiu și pe cei ai Inspectoratului de Poliție, care s-au asigurat, de fiecare dată când a fost cazul, că evenimentele de stradă se desfășoară fără niciun fel de probleme.

”Nu a fost ușor pentru dvs. și structurile abilitate să păstrați ordinea socială, uneori în soare, alteori în ploaie, poate fără haine de schimb, ați fost în stradă și v-ați făcut datoria”, a spus prefectul Adela muntean.

Cât privește pe cei aflați de partea cealaltă a ”baricadei”, reprezentantul guvernului în teritoriu îi roagă să respecte legea.

”M-aș bucura ca toți cei care își manifestă într-o formă sau alta valorile, năzuințele, principiile, mă rog, să respecte în primul rând legea”, a mai declarat prefectul Adela Muntean.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

ciuma roșie

Acum 5 ani

da voi cand incetati sa mai legiferati pt infractori?...ce ipocriti....hoti,hotilor vorbesc de respectarea legii..
Raspunde

Zoro

Acum 5 ani

Sa inteleg ca tu esti ciuma rosie? Cam agramat/a sincer. Probabil scoala a fost doar o corvoada pentru tine!
Raspunde

danny

Acum 5 ani

E pe post de paratrăsnet... diseminează flatulațiile de la centru!
Raspunde

Fane

Acum 5 ani

Prostia si hoţia îngropă România.
Raspunde

S

Acum 5 ani

Doamna, șefii dvs sunt aia care n-au respectat legea, de-a lungul timpului. Fără falsă modestie, cei ieșiți la proteste fac parte din crema societății , indiferent că va place sau nu. Daca s-ar pune problema ca până și ei sa nu respecte legile, nu cred că am mai putea aștepta asta de la altcineva. E o insultă până și să insinuați că protestatarii anti PSD ar putea reprezenta o problema in sensul asta.
Raspunde

Voltaire

Acum 5 ani

S de la Sandy?
Raspunde

S

Acum 5 ani

Va sfătuiesc să luați exemplu de la ei, ca și pe toți pesedistii. Ăștia duc tara inainte. Și pe domnii jandarmi îi sfătuiesc să se uite cu respect la protestatari. Nu cred ca la Sibiu au fost probleme in sensul asta, dar in unele locuri jandarmii s-au crezut un pic în Rusia sau in alt regim de prost gust, ceea ce nu le face cinste. Pot mai mult, trebuie să aibă mai mult respect de sine și pentru concetățenii lor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus