Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Condamnat la 9 luni de închisoare pentru tăiere ilegală de lemne

Condamnat la 9 luni de închisoare pentru tăiere ilegală de lemne

În 28 iunie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Orlat au identificat și prins un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Gura Râului, pe numele căruia Judecătoria Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 9 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere ilegală de material lemnos, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. Persoana în cauză a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Toma

Acum 5 ani

Asa-i trebuie nenorocitului;sa faca temnita grea!De ce nu a furat si el o fabrica,o banca sau macar o insula?Acum era liber si nu dadea socoteala nimanui!Sa nu intelegeti ca incurajez abuzurile sau infractiunile de nici un fel!Nu este,totusi,total disproportionat modul de lucru al justitiei?Marii infractori sunt bine,merci,in parlament,in guvern sau se plimba nestingheriti prin lume iar gainarii sunt la puscarie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus