Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Meteorologii au vești proaste: Codul portocaliu prelungit la Sibiu

Meteorologii au vești proaste: Codul portocaliu prelungit la Sibiu

Meteorologii au actualizare avertizările meteorologice din ultimele zile și au prelungit codul portocaliu de ploi abundente în județul Sibiu.

Astfel, începând cu data de 30 iunie, ora 10:00 și până în 30 iunie, ora 23:00, sudul județul Sibiu se află sub incidența codului portocaliu, ceea ce înseamnă că va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 50 l/mp și izolat 60…70 l/mp.

În paralel, în intervalul 30 iunie, ora 10:00 – 01 iulie, ora 06:00, Sibiul se află și sub avertizarea de tip cod galben.

”În intervalul menționat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului cu aspect de vijelie. Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de peste 20...25 l/mp și izolat 40…50 l/mp”, au transmis meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus