X
caprioara1

FOTO VIRAL-Pui de căprioară salvat de Vânătorii de munte

Două fotografii cu mai mulţi militari de la “Vânătorii de munte” care au salvat din calea inundaţiilor şi un pui de căprioară au devenit virale pe reţelele de socializare. Pozele au fost transmise cu mesajul “Nu lăsăm pe nimeni în urmă!”.

“Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Vânătorii de munte acţionează în continuare în sprijinul populaţiei din judeţul Covasna, dar şi al sufletelor ce nu se pot apăra singure. Militari din cadrul Batalionului 22 Vânători de Munte din Sfântu Gheorghe intervin în localităţi din judeţul Covasna pentru înlăturarea efectelor produse de ploile abundente“, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

Mesajului i-au fost ataşate două fotografii în care apar mai mulţii militari de la “Vânătorii de munte” salvând un pui de căprioară din calea apelor.

Mesajul a strâns, până la ora transmiterii ştirii, aproape 5.000 de like-uri şi peste 2.300 de share-uri, mulţi internauţi exprimându-şi admiraţia peste gestul soldaţilor.

Şi ministrul Apărării Mihai Fifor a distribuit fotografiile.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact