Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Primăria Sibiu a contractat lucrările de amenajare a skate park-ului din zona Obor (CP)

Primăria Sibiu a contractat lucrările de amenajare a skate park-ului din zona Obor (CP)

Primarul Astrid Fodor a semnat marți, 3 iulie, contractul în vederea amenajării unui parc pentru skateboard în apropierea Pieței Obor.

În urma unei proceduri de achiziție contractul s-a semnat cu firma SC Sport Play Systems SRL Turda, la o valoare de 4,55 milioane de lei.

Luni, 9 iulie, Primăria Sibiu va emite ordinul de începere a lucrărilor. În termen de 90 de zile de la această dată constructorul va amenaja următoarele:

  • Skatepark-ul cu platforme împrejmuite pe care se vor monta opt ansambluri alcătuite din elemente prefabricate și elemente monolit din beton armat specifice; • Iluminatul public
  • O clădire anexă cu o suprafață de 72 mp care va servi drept vestiar și spațiu de depozitare, având acoperiș înierbat tip terasă
  • Un drum asfaltat cu două benzi prin care se face accesul dinspre Calea Șurii Mari
  • Peste 70 de locuri de parcare din dale înierbate
  • Spații verzi și plantarea de arbori
  • Garduri și porți de acces
skate parc 2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

nobody like everybody

Acum 5 ani

O mare frecție. N-Am nimic cu skaterii, din contra, o comunitate cu o cultura specifica, urban a, contemporana, cool in multe privinte, adica nimic rau in asta, miscare, amuzament. ...totul ok. Merita din plin sa aiba locul lor de manifestare. ...inca o data spun, totul bine si frumos. Dar! Ierata-mi fie aroganta, skaterii nu sunt nici o comunitate reprezentativa pentru oras, nu sunt nici o comunitate istorica- a carei prezervare sa se impuna - nu sunt nici o comunitate in expansiune care sa reclamatiile luarea unei atitudini si masuri in consecinta din partea autoritatilor, in plus locul ales pentru skate park este imbecil. Departe de orice, ( as vrea eu sa vad skaterii din Vale a Aurie cum bat ei orasul in lat -si-n lung sa via pana la park - ciu-ciu, or sa frece in continuare trotuarele de la Bolta Rece ), sambata -duminica Targuri si Talcioace cu miros de mici, de caca de animale, de motoare dizăl forjate pentru a atrage clientela. ...ca de-aia-târg. .. si uite-asa. Eu nu zic ca proiectele publice sa insemne doar constructia de biblioteci si case de cultura,nu. E nevoie si de alte chestii, dar, alte proiecte, necesare, mai necesare si poate la fel de cool isi asteapta randul. ...poate niste strazi de pamant asfaltate? O retea de canalizare ceva ? Altminteri, cum spuneam, imi in torc sapca cu cozorocul la spate,, imi I au hanoracul cu gluga si cu cap de mort imprimat, ghetele five-ten, si ies cu baietii imediat la un dat. ....
Raspunde

mihai

Acum 5 ani

grupuri sanitare...? toalete publice...?
Raspunde

Apaplata

Acum 5 ani

Voi sa incepeti sa asfaltati strazile din cartiere ca este dezastru in unele zone. Lasati skate park-urile pentru hipsteri, ca nu de asta avem nevoie.
Raspunde

Un sibian

Acum 5 ani

se strica sau nu targul obor ? Acolo vin in fiecare duminica apropape 10.000 de oameni, e o sursa de venit pentru foarte multi cu venituri mici.
Raspunde

binema

Acum 5 ani

Fara viziune, in Valea Aurie trebuia facut acolo unde sunt deja skaterii. Cine isi lasa copii la Obor in tigania aia ? Vedeti ce mai votati de acum inainte…..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus