X
usr pnl turcan barna

Reacțiile sibienilor după adoptarea noului Cod Penal. ”Liviu Dragnea este un ticălos”

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan și liderul USR, Dan Barna, au reacționat astăzi după ce cu doar două voturi peste majoritatea simplă Camera Deputaților a votat modificarea Codurilor Penale. ”Majoritatea PSD-ALDE nu este interesată de proiecte de legi care reglementează domeniul educației, cercetării și dezvoltării, siguranței pe drumurile publice sau dezvoltării turismului românesc. Majoritatea PSD-ALDE a ales să voteze doar modificările la Codul penal. S-a urmărit un singur obiectiv: albirea dosarelor lui Dragnea”, a postat pe pagina sa de Facebook, Raluca Turcan.

Liderul USR, Dan Barna, anunță că va contesta la Curtea Constituțională și la Comisia de la Veneția aceste modificări. ”Liviu Dragnea este un ticălos, fără nicio urmă de conștiință. A sfidat România votând cu mâna lui ștergerea propriei condamnări. La fix două săptămâni după ce a fost condamnat, a desființat prin lege infracțiunea pentru care a fost condamnat. Pentru că poate! Este o culme a conflictului de interese: Liviu Dragnea a furat bani de la copii săraci pentru partid. Tot Liviu Dragnea a stabilit că asta NU este infracțiune, că e perfect legal. (…) Noi, USR, vom lupta ca această lege pentru fărădelege să nu intre în vigoare. O vom contesta la CCR, vom atrage atenția Comisiei de la Veneția, Comisiei Europene, partenerilor noștri interni și externi. Dvs, cetățenii, semnați inițiativa cetățenească #farapenali. 500.000 de români îl pot demite pe Liviu Dragnea! Acest cod penal nu va intra in vigoare în forma adoptată azi!”, a anunțat Barna.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Voltaire

    Sigur ca voi va dati cu capul de pereti ca scapa un infractor si cu cealalta mana votati ca Romania sa cedeze 10 miliarde de euro din rezervele Marii Negre. Bravo Turcan! Bravo Barna!

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact