Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Cazul Ambulanța care răpește copii. O scriitoare, bătută în București

Cazul Ambulanța care răpește copii. O scriitoare, bătută în București

Celebra legendă urbană care vorbește despre o ambulanță misterioasă cu ajutorul căreia sunt răpiți copii de pe stradă a provocat scene șocante ieri, în București, în apropierea Gării de Nord. O scriitoare aflată într-o ambulanţă cu care voia să cutreiere ţara, în cadrul unui proiect profesional, a fost snopită în bătaie, de câțiva bărbați, alertați de o înregistraare postată pe Facebook. Zeci de bărbaţi şi femei care credeau că au de-a face cu celebra ambulanţă fantomă care fură copii au înconjurat vehiculul, gata să o linşeze pe femeie, anunță Adevărul.ro. Cinci indivizi au reuşit sa deschidă portiera şi au lovit-o pe femeie în uralele mulţimii. Mulţi dintre cei prezenţi au transmis live scenele pe Facebook, provocând o adevărată isterie pe reţeaua de socializare.

Speriată, scriitoarea a chemat poliţia. Oamenii legii au intervenit rapid, cei cinci bătăuşi şi scriitoarea fiind duşi cu toţii la secţie pentru audieri. Scriitoarea a refuzat transportul la spital, dar a primit îngrijiri medicale chiar în curtea secţiei de poliţie.

Autospeciala era adusă recent din străinătate, are numere provizorii și nu aparţine sistemului de ambulanţă de stat şi nici unui alt sistem privat. Cei cinci agresori care o bănuiau că vrea să fure copii sunt acum cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe. Legenda Ambulanței care răpește copii a circulat și în Sibiu.

Scriitoarea în cauză este Doina Popescu Brăila și a scris până acum 12 romane: Comisia Zurich, Dumnezeu era-n vacanță, Copilul Dunării, Ardei iuți, Pisica cu papion, Fericire la preț redus, Dragoste și ciocolată. Terente-Zodia zmeilor, Menage a trois cu Diavolul și două ediții bilingve: Copilul Dunării ediție româno-spaniolă în traducerea Gabriela Banu și Copilul Dunării, ediție româno-engleză în Sabrinei Popescu.

Motto-ul ei, postat pe blogul ei este ”Detest mitocanii, proştii şi nebunii şi părerea lor îmi este indiferentă”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Con

Acum 5 ani

Ai dracu paranoici
Raspunde

Gogo

Acum 5 ani

Nivelul ''dă bucale'' - cartea/educatia: mare inamic !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus