Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Drumul dintre Tilișca și Rod este blocat din nou. De această dată, din cauza aluviunilor

Drumul dintre Tilișca și Rod este blocat din nou. De această dată, din cauza aluviunilor

Actualizare ora 22 Pe DJ 106 E, Tilișca - Rod, se circula normal, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. În acest moment, în județul Sibiu nu sunt probleme de trafic generate de fenomenele meteo.

Știre inițială. Drumul Județean 106E, dintre Tilișca și Rod este blocat sâmbătă după amiaza din cauza aluviunilor, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. La această oră se intervine pentru degajare.

Prefectura Sibiu atenționează că este în vigoare un cod portocaliu de ploaie, 35-40 l/mp, valabil pentru localitățile Săliște, Ocna Sibiului, Miercurea Sibiului, Loamneș, Tilișca, Apoldu de Jos, Ludoș.

Drumul care leagă localitățile Tilișca și Rod, porțiune care face parte din „Drumul Regelui”, s-a mai surpat de câteva ori în trecut, ultima dată în luna februarie a acestui an. Muncitorii au fost nevoiți atunci să intervină pe Drumul Județean 106 E după ce pe o porțiune de aproximativ 50 de metri a alunecat pământul.

Citește și Inundații în județ. Recomandările ISU în caz de vreme rea | foto video

În aprilie 2016, același  drum s-a surpat pe o porţiune de doi metri, iar poliţiştii au restricţionat traficul pe o bandă de mers. Surparea a avut loc la terasamentul şoselei, aşa cum s-a întâmplat şi 2015,  pe acelaşi drum.

foto arhivă/ video Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus