Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

B13 Hostel – Cel mai mare hostel din România este în centrul Sibiului

B13 Hostel – Cel mai mare hostel din România este în centrul Sibiului

Situat in Sibiu pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, B13 Hostel  a fost recent extins și modernizat având în prezent  180 de paturi.

Această locație se adresează în special grupurilor de tineri, sportivi, bicicliști, motocicliști sau globetrotteri care participă la evenimentele numeroase din zonă sau doar vizitează orașul.

Călătorii de profesie, cei care fac turism gastronomic sau cei aflați în concediul sabatic de un an pentru a-și reîncărca bateriile, apreciază acest tip de găzduire care la un preț decent le oferă condiții excelente fără a avea pretenții speciale.

”Majoritatea celor care se cazează la noi sunt turiști străini, unii sosiți din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, precum Japonia, Australia, Canada, America de Sud sau China. Sunt mulți globetrotteri care ajung la Sibiu și caută un loc pe gustul lor aproape de principalele obiective pe care doresc sa le viziteze. În același timp ajung la noi  și mulți tineri din țară, grupuri de prieteni care calatoresc împreună, dar și mulți artiști. Absolut toți s-au simțit foarte bine  iar multi au și revenit”, spune Ana Maria Mateiaș, Managerul Hostelului.
B13 Hostel oferă turiștilor mai multe facilități.

IMG_3658

Siguranța călătorilor este triplă și este asigurată prin Recepția deschisă 24 H, cardurile de control acces pentru fiecare cameră și prin monitorizare video. Instalația de ventilație și climatizare, internetul wireless gratuit, bucătăria utilată, dușurile moderne cu uscătoare de mâini si de păr, sunt deja lucruri obișnuite.

În Social Room se pot printa la imprimantă cu PC-ul instalat biletele de avion sau se pot căuta informații despre oraș de cei care călătoresc fără să aibă asupra lor un telefon mobil. Pentru că da, deși este greu de crezut sunt și astfel de călători.

IMG_3652

Tot aici se poate servi și masa, este dotat cu Coffee Zone și frigidere, iar de la vending machine se pot cumpăra gustări și răcoritoare. Sala este generoasă, se pot organiza conferințe, există jocuri de societate Remy, Monopoly, jocuri video și canapele confortabile .

Separat, în Quiet Room, freelanceri sau cei care vor să lucreze sau să studieze pot să o facă fără să fie deranjați.Tot aici este și o bibliotecă internațională. La parter, oaspeții găsesc un restaurant Harley Burger Bar 2.0 unde pot savura cei mai delicioși burgeri din zonă cu 10% discount.

IMG_3653

În curtea interioară a hostelului se află Chill Terasse care este locul perfect pentru a servi o bere rece vara în timp ce se urmăresc meciurile de fotbal .

”Decizia de a dezvolta un proiect precum B13 Hostel se bazează în primul rând pe potențialul turistic al Sibiului și pe adresa extraordinară unde este amplasat hostelul. Ca un pasionat de călătorii, mă bucur  că putem oferi această opțiune tinerilor și celor cu buget redus. Tarifele variază între 8 si 15 euro de persoană pe noapte, în funcție de sezon și evenimentele din oraș care influențează gradul de ocupare. Suntem pozitionați în centrul istoric și de aici se poate ajunge foarte ușor la toate obiectivele turistice majore. Credem în continuare în potențialul turistic al Sibiului și sperăm să creștem împreună cu orașul”, spune Tiberiu Tatu, tânărul antreprenor care derulează acest proiect în timp ce urmează și cursurile Facultății de turism.
Turiștii care au ales să se cazeze la Hostel B13 au fost impresionați de căldura cu care au fost întâmpinați de personal, dar și de numeroasele facilități pe care locul le oferă. Notele mari de pe principalele site-uri de rezervări și comentariile de pe rețelele de socializare ale celor care ne-au trecut pragul ne confirmă viabilitatea și succesul acestui proiect în viitor.

IMG_3646

„Cel mai confortabil hostel, excelent echipat cu toate utilitățile de care are nevoie un turist. Personal foarte amabil, un loc extraordinar de curat, chiar nu am ce să le reproșez proprietarilor. Din partea mea primesc un mare 10”, Florin, iunie 2018

„Curat, modern, preț bun, locație excelentă: în centru, aproape de obiectivele turistice, vizavi de un market. La parter este și un restaurant care face burgeri excelenți. Personalul hostelului este respectuos și amabil. Am o părere foarte bună despre această cazare. Recomand!”, Alina, iunie 2018

WhatsApp Image 2018-06-29 at 15.26.12 (1)

„Un loc foarte bun! Fiind poziționat chiar în inima orașului, pot să garantez că este genul de loc ce îți va influența experiența ca turist. Locul are personal foarte prietenos și multe facilități. L-aș recomanda fără să clipesc!”, Gabriel, iunie, 2018

“Excellent hostel - one of my best hostel experiences. Being an avid traveller and having stayed in many hostels, for me B13 in Sibiu is amongst the best hostels i have stayed at. Small pleasures that matter so much to a backpacker are made available at this super hostel.

Location : absolutely the best.  Right in the middle of old town.

WhatsApp Image 2018-06-25 at 15.17.30

Staff: very professional and friendly and so helpful.  I came to the hostel without reservation in the middle of the night.  I had a broken phone and a frustrating experience before arriving at the hostel.  The staff was super kind, helped me with a stick check-in and made sure I was comfortable. The manager of the property,  Anna,  is a sprightly lady,  and runs around to make sure everything is fine with the operation of the hostel.  She adds a personal touch by checking on you regularly,  like a mother hen.  YoU often her Her making conversations with the guests and enquiring if things were OK. Thanks Anna. No wonder the hostel is so amazing under your leadership.

Bathrooms: oh my God!  Scrupulously clean, hot showers and brightly colored with enough shower spaces and loos to not really keep people waiting for long.

Price: i thought it was good value for money

Little touches: individual lights for each bed,  charging points, for each bed,  gorgeous social room, well equipped kitchen, so much space between my bed and the next and superb hair drying machines in the bathrooms are things that I really value as a backpacker.  I call them my smaller pleasures.

Overall I rate B13 a 10 on everything.  I certainly for a night and extended my stay by 3 more nights solely due to the comfortable Hostel. Thank B13 for an amazing experience”, - Sonya ( Sajini Iyer)

WhatsApp Image 2018-06-29 at 15.26.06 (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

motanul garfield

Acum 5 ani

Un fel de prici mai modern...
Raspunde

poznarul

Acum 5 ani

Nu imi dau seama daca textul publicat vrea sa fie un articol serios ori este la misto ( prin numarul considerabil de neologisme care il face neinteligibil pentru pensionari), sau este reclama ! Daca tot ne dam rotunzi cu cuvinte gen vending machine, freelanceri , poate ar fi util sibienilor si sa explicati cum tânărul antreprenor care derulează acest proiect în timp ce urmează și cursurile Facultății de turism a reusit sa faca asa o investitie. Poate e povestea unui om de succes, si de ce sa nu o afle mai multi cititori ?
Raspunde

Gogo

Acum 5 ani

Aham...totul waw, mai putin fatada. Da' cu ceva var cand dati sub burlanul ala spre Alexandru Papiu Ilarian...
Raspunde

kiki

Acum 5 ani

comentarii in japoneza nu sunt?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus