Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Cod portocaliu de ploi în tot județul

Cod portocaliu de ploi în tot județul

Meteorologii anunță pentru ziua de astăzi un nou Cod portocaliu de ploi, valabil de la ora 16, până la ora 21, în tot județul. Fenomene vizate: ploi abundente și descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși 50 l/mp și izolat 70 - 80 l/mp.

Judeţul Sibiu s-a aflat și sâmbătă sub atenţionare meteorologică de Cod portocaliu de ploi, iar pompierii au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru evacuarea apei din câteva zeci subsoluri, curţi şi locuinţe inundate în localitățile Săcădate, Apoldu de Sus şi Apoldu de Jos.

Foto: inundațiile de sâmbătă din Apoldul de Sus/ Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Giorgiana Rebegel

Acum 5 ani

V-a bate Dzeu findca da-ti in singuri care tin cu adevarat cu tara asta si au castigat si alegerile an mod democratic!Ma refer la PSD ..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus