Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Drumuri inundate în mai multe zone ale județului | FOTO VIDEO

Drumuri inundate în mai multe zone ale județului | FOTO VIDEO

Mai multe drumuri inundate au fost semnalate de șoferi în zona județului Sibiu, după ploile abundende de duminică. Sibiul este sub avertizare cod portocaliu de vreme rea până în 10 iulie.

Actualiare, ora 21.55

S-au produs în această seară inundații și în Ocna Sibiului. Intervin aici 4 autospeciale cu motopompe transportabile și una remorcabilă , 11cadre de la ISU Sibiu și SVSU Ocna. Au fost semnalate mai multe curți și grădini inundate.

4f7847c8-45be-43b0-8f3b-a2cb327381d4

ActualizareÎn acest moment, pe DJ 106, între localitățile Daia și Vecerd, traficul rutier se închide temporar din cauza apei prezente pe carosabil, anunță Poliția Sibiu. Rută ocolitoare DJ 141 A, Vecerd - Șeica Mare - DN 14.

trafic blocat inundatii trafic blocat inundatii

Conform aceleiași surse, pe DJ 106 A, Sibiu - Păltinis, respectiv DJ 106 E, Tilișca - Rod, se circulă îngreunat din cauza aluviunilor de pe carosabil.

drum inundat

De asemenea, pe DN 7, Valea Oltului, sens Vâlcea - Sibiu, este trafic în coloană din cauza aglomerației și condițiilor meteo.

Știre inițialăȘoferii sibieni au postat pe facebook imagini cu drumuri parțial blocate din cauza inundațiilor. Printre zonele semnalate până în acest moment se numără Păltinișul și zona Hosman-Cornățel.

Știre în actualizare. 

 

Foto video: facebook/ info trafic jud. Sibiu

spre Păltiniș spre Păltiniș

spre Păltiniș spre Păltiniș

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus