Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Apă Canal a sistat furnizarea apei potabile în Tilișca, Vale și Săliște

Apă Canal a sistat furnizarea apei potabile în Tilișca, Vale și Săliște

Apă Canal Sibiu anunţă că este nevoită să oprească liniile de tratare ale Uzinei de apă Tilișca din cauza turbidității crescute a apei brute din captarea ”Tilișcuța”.

Astfel, se va întrerupe furnizarea apei pentru consumatorii din localitățile Tilișca și Galeș, iar în orașul Săliște doar parțial, pe străzile: Foltești, A. Șaguna, Pieții Vechi, Grui, Vâlcel, D. Marcu, Șteaza, Tarniței, Tăbăcarilor, Taberei, Gării, Zăvoi, V. Iliu, Podului și Iazului. În total, în jur de 2500 de locuitori sunt afectați.

tilisca

Societatea de apă va pune la dispoziția populației apă prin intermediul a trei autospeciale care vor staționa în fața Primăriei din Tilișca, în piața agroalimentară Săliște și în centrul localității Vale.

Repunerea în funcțiune a Uzinei de apă Tilișca va putea fi posibilă doar după scăderea turbidității din sursa de apă Tilișcuța.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, Telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus