X
iohannis dragnea tariceanu

Dragnea: Discuţia despre suspendare va continua

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat astăzi că o eventuală inițiativă de suspendare a președintelui s-a amânat, însă nu s-a anulat. ”Nu e un demers în joacă, dar din păcate preşedintele arată demult că nu respect Constituţia, nu-şi respect atribuțiile, nu mai are puterea să fie un preşedinte deasupra partidelor, fără interese partinice, care să fie un mediator între puterile statului”, a declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Acesta a declarat că discuţia stabilită pentru azi a fost amânată, dar “nu am închis-o”. “Eu cred că decizia a fost luată pentru că dacă voia să ia această decizie de la început nu îl oprea nimeni. Nici copiii de grădiniţă nu l-au crezut că ai nevoie de 30 de zile ca să citeşti decizia CCR. Nici nu trebuia să citeşti toată motivarea. Din secunda a doua când s-a publicat decizia CCR în MO, preşedintele a încălcat Constituţia. Din moment ce n-a făcut-o când era firesc să o facă, înseamnă că s-a întâmplat ceva pe parcurs”, a mai spus preşedintele PSD.

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au vorbit public, în ultimele zile, despre posibilitatea suspendării şefului statului, în condiţiile în care acesta nu punea în aplicare decizia CCR de revocare a Laurei Codruţa Kovesi.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Iulian Lebovisteanu

  Foarte bine, domnilor Dragnea si Tariceanu, e momentul sa terminam o data pentru totdeauna cu sistemul paralel rezistent sorosist si sa facem aceasta tara bine, romanii adevarati va sustin in lupta pentru glia noastra stramoseasca!!! Inainte spre un stat demn si fara stat paralel!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Leonard

  Liviu Dragnea trebuie să părăsească scena politică. Măcar să aibe bunul simț și discernământ să pună un alt PRIM MiNISTRU capabil să facă din ROMANIA o putere economică in BALCANI! Nu cred că înțelegeți pericolul pe care îl paște acest guvern! Statul Român este amenințat de la Sud și trebuie să luăm atitudine cât mai repede posibil. Dacă acest individ Liviu Dragnea nu demite pe Prim Ministrul României în urmatoarele 6 luni România va cădea intr-un abis fără cale de intoarcere! Aveți cuvântul meu de onoare că România se îndreaptă în prăpastie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact