Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Dan Barna, preşedintele USR, a invitat-o pe Laura Codruţa Kovesi să se înscrie în partid

Dan Barna, preşedintele USR, a invitat-o pe Laura Codruţa Kovesi să se înscrie în partid

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, marţi, că i-a propus fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi, să se înscrie în partid, afirmând că, în prezent, este prematur să spună dacă, în contextul în care va onora invitaţia, i se va propune şi să fie candidata partidului la alegerile prezidenţiale.

”Am avut un schimb de mesaje în care am asigurat-o de sprijinul şi susţinerea noastră. I-am spus că uşile USR îi sunt deschise. Dânsa mi-a mulţumit şi pentru susţinere. I-am spus că am văzut că a declarat că va rămâne procuror deocamdată. I-am spus că în măsura în care îşi doreşte să facă pasul spre politică e binevenită în USR. A spus că va avea o perioadă de relaxare, că timp de cinci ani nu a avut concediu, după care vom mai vorbi”, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele USR, Dan Barna.

El a evitat să spună dacă îi va propune Laurei Codruţa Kovesi să fie candidatul USR pentru alegerile prezidenţiale din 2019.

”Din păcate pentru România, acum miza nu o reprezintă alegerile prezidenţiale, ci Fără penali în funcţii publice, iniţiativa cetăţenească. restul sunt ipoteze de presă. E greu de spus în momentul de faţă, în contextul actual, care va fi strategia noastră. USR a spus doar că va avea un candidat în alegerile prezidenţiale. Dincolo de asta, orice altceva e prematur de afirmat”, a menţionat liderul USR.

Preşedintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, potrivit deciziei CCR, anunţul fiind făcut luni de către purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 5 ani

Cita minte trebuie sa ai ''pe minus'' ca sa faci asa o oferta ''de nerefuzat'' si s-o mai faci si publica?
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

niste sibieni .......... werner kodrutza barna/cum se pronunta ungureste?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus