X
sediu IPJ sibiu politie

ACTUALIZARE Poziția IPJ Sibiu cu privire la polițistul prins în flagrant de DNA

Actualizare:

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu spun că polițistul prins de DNA în timp ce lua mită chiar în birou a fost suspendat din funcție.

”La data de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost informat în legătură cu faptul că, la aceeași dată, la sediul inspectoratului, reprezentanți ai Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia urmau să desfășoare o acțiune specifică.

La data de 13 iulie a.c., D.N.A. – S.T. Alba Iulia a informat I.P.J. Sibiu despre punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, a unui polițist din cadrul I.P.J. Sibiu – Poliția Municipiului Sibiu.

Această măsură atrage suspendarea din funcție a polițistului.

Pentru alte detalii legate de obiectivul și rezultatele acestei acțiuni, vă îndrumăm să vă adresați instituției competente”.

Știre inițială:

Un polițist sibian din cadrul IPJ Sibiu a fost reținut joi de procurorii anticorupție după ce ar fi fost prins în flagrant încercând să primească mită.

Sursele Turnul Sfatului spun că polițistul cu grad de ofițer lucra la Biroul Rutier din cadrul IPJ Sibiu. Acesta avea în lucru mai multe dosare penale, iar pentru soluționarea unuia dintre ele ar fi cerut peste o mie de lei spagă de la una din părțile implicate pentru grăbirea procedurilor într-un anumit dosar penal.

Ca sarcină de serviciu, polițistul se ocupa zilnic de soluționarea dosarelor penale, multe dintre ele ca urmări ale unor accidente grave soldate cu vătămări corporale sau provocate de șoferi băuți.

În cursul zilei de joi procurorii Direcției Naționale Anticorupție i-au organizat un flagrant, polițistul fiind surprins în timp ce lua banii. Din câte se pare flagrantul a fost organizat pentru sumă de peste o mie de lei.

În urma acțiunii de joi, polițistul sibian a fost transportat pentru audieri la DNA Alba-Iulia.

Reprezentanții IPJ Sibiu nu au comentat subiectul până la ora transmiterii acestei știri.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  traioan

  rusine, un escroc ordinar
  a facut multe ilegalitatii în postul detinut
  pt. mita a înscenat multe dosare ,
  păcat că șefii lui nu au luat inițiativă deși se știa cu ce se ocupă

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   un sibian

   ok, dar daca ai informatii adevarate pe tema asta de ce n-ai mers la DNA, procuratura, etc.??? nu cred ca n-ai fi gasit pe cineva sa te asculte si sa ia masurile corespunzatoare!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Popa

  Vorba aceea , stia toata lumea, numai sotul inselat nu stia . De ce se circula asa agresiv in Sibiu ?! Pentru ca politistii isi fac treaba corect si cinstit ?! Cu politistii care au dezumflat rotile autoturismului parcat neregulamentar pe Victoriei , ce s-a intamplat ? Probabil au fost promovati …

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact