Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Dosar penal pentru un sibian prins băut la volan. A refuzat testarea cu etilotestul

Dosar penal pentru un sibian prins băut la volan. A refuzat testarea cu etilotestul

Un bărbat în vârstă de 53 de ani are acum dosar penal, după ce a fost oprit pentru un control de polițiștii sibieni și s-a constatat că emana miros de alcool. Șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest precum și recoltarea de probe biologice

Șoferul a fost oprit ieri seară, în jurul orei 21, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea pe strada Ion Neculce. Polițiștii rutieri au constatat că sibianul în vârstă de 53 de ani emana miros de alcool.

Cu toate acestea, bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice, în consecință fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, transmit reprezentanții Poliției.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1357

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus