X
iohannis

Iohannis despre Dragnea: Omul și-a luat o pălărie prea mare, și-a terminat argumentele politice

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, că nu l-a ascultat pe Liviu Dragnea, dar a citit câteva ştiri şi consideră îngrijorătoare atitudinea preşedintelui PSD, care “şi-a luat o pălărie prea mare şi evident că nu face faţă”. Dragnea l-a acuzat că este implicat în condamnarea sa.

Klaus Iohannis i-a răspuns lui Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a spus că președintele este implicat în condamnarea sa la 3 ani și 6 luni de închisoare. „Omul și-a luat o pălărie prea mare” și arată că „și-a terminat argumentele politice”, a spus șeful statului.

“Nu sunt implicat și apucături dictatoriale nu am avut niciodată, nici nu îmi propun să am. Nu l-am ascultat, dar am citit anumite știri. E îngrijorător. E mai mult decât evident că omul și-a luat o pălărie prea mare. Nu face față. Cu această pălărie prea mare și-a terminat argumentele politice. E o abordare inadecvată. Dacă ar fi un simplu politician aș lăsa-o la inadecvată, dar este îngrijorător. E lider de partid, de cameră și conduce prin interpuși guvernul” a spus Iohannis citat de digi24.ro.

Întrebat despre continuarea declarațiilor privind o suspendare, chiar și după revocarea șefei DNA Laura Codruța Kovesi, Klaus Iohannis a răspuns: „Aș răspunde cu un singur cuvânt: obsesie.”

Despre adoptarea codurilor penale și a legilor justiției printr-o ordonanță de urgență, șeful statului a spus că nu le tergiversează, ci este nevoit să facă asta pentru că legile sunt „proaste”.

„Nu tergiversez, îmi exercit prerogativele constituționale și trebuie să fac acest lucru pentru că sub conducerea lui Liviu Dragnea se legiferează prost. Sunt un președinte care respectă Constituția.”

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact