Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Repetiție cu public și concert simfonic extraordinar la Filarmonica Sibiu

Repetiție cu public și concert simfonic extraordinar la Filarmonica Sibiu

Filarmonica de Stat Sibiu a pregătit pentru vineri, 13 iulie 2018, ora 19 la Sala Thalia, un Concert Simfonic Extraordinar, eveniment inclus în seria de manifestări „Județul Sibiu în anul Centenarului”. Repetiția generală va putea fi urmărită de către publicul sibian, în aceeași zi, între orele 11-13.

Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu se va afla din nou pe scenă, în fața publicului sibian, cu un Concert Simfonic Extraordinar pregătit special pentru seria de manifestări aniversare ”Județul Sibiu în anul Centenarului”, eveniment dedicat celor 50 de ani de la ultima reorganizare administrativ-teritorială a României și organizat de Consiliul Județean Sibiu.

Alături de orchestra sibiană, pe scena Sălii Thalia va urca dirijorul Constantin Grigore și pianista Monica Florescu, pentru a prezenta publicului un program cu lucrări semnate de George Enescu, Nicolae Kirculescu, Dmitri Șostakovici, Piotr Ilici Ceaikovski, Antonin Dvořák și Grigoraș Dinicu. Repetiția generală a acestui concert va avea loc tot vineri, 13 iulie la sala Thalia, în intervalul orar 11-13 și este deschisă publicului.

Accesul spectatorilor - atât la repetiția generală cât și la concertul simfonic - este liber, în limita locurilor disponibile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus