X
world-cup-terreiro-paco

Sibiul în rând cu lumea. Finala CM pe un ecran uriaș, în Piața Mare

Sibienii și turiștii pasionați de fotbal sau cei care au urmărit meciurile de la Campionatul Mondial vor putea vedea finala în Piața Mare, oferită de Trans Agape.

În acest sfârșit de săptămână, pe scena existentă deja în Piața Mare, va fi amplasat un ecran de mari dimensiuni, de 24 de metri pătrați, pe care va fi transmisă, în direct, finala Campionatului Mondial: Franța-Croația.

Organizatorii evenimentului au explicat pentru Turnul Sfatului că au obținut toate avizele și aprobările necesare transmisiei, inclusiv de la reprezentanții FIFA, TVR sau cei ai Primăriei Municipiului Sibiu. Pentru spectatorii mai în vârstă, în fața scenei vor fi aduse 500 de scaune, de pe care se va putea vedea meciul.

”Facem acest eveniment pentru că ne dorim ca Sibiul să fie în trend cu marile orașe ale lumii, unde meciurile importante de la Campionatul Mondial au fost urmărite de mii de oameni în aer liber”, au declarat reprezentanții companiei Trans Agape, organizatori ai evenimentului.

Important de menționat este accesul este liber oricui. Meciul va avea loc duminică, de la ora 18:00.

Organizatorii țin să mulțumească pentru deschidere și colaborare următorilor: FIFA, TVR, Primăriei Sibiu, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, SetUp și City Light.

Sursa foto

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact